دوستم و شوهرش تو دوران عقد خیلییی عاشق همدیگن پسر خونه ماشین شغل خوب داره کاملا متعهد و مسئولیت پذیره یعنی زندگیش دست خودشه،حالا اینا دوماه به مشکل خوردن و خانواده ی دختر سر اینکه خانواده ی پسر از لحاظ مالی پایین بودن کلا مخالف بودنو یه سره تو این مدت تیکه مینداختن و تا آخر سر رفتن وکیل بگیرن که طلاق دخترو بگیرن هزارو یک چیز هم هم خانواده ی دختر به پسر چسبوندن فک و فامیلا هم هخانواده ی پسر به دختر یعنی اصلا دل خوشی از فامیل و آشنا نمونده براشون حالا این وسط این دوتا عاشق همدیگن همه جوره باهم میسازن بنده خداها،امروز دختر به خانوادش گفته من پای این پسر میمونم به هر قیمتی نمیخوام جداشم که خانواده ی دختر گفتن رفتی با این قید مارو بزن،پسره به خانوادش گفته مادرش گفته به من ربطی نداره،حالا سوال اینجاس که پسر میخواد عروسی بگیره ولی همه ی کسایی که اذیتشون کردنو چه جوری دعوت کنن تو مراسم شادیشون؟؟به نظرتون عروسی بگیرن؟یا فقط لباس و آرایشگاه اینارو برن و عکس بندازن و مسافرت برن!؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.