2777
2789

هرچی فکر کردم رسم قشنگی پیدا نکردم 

برا همینم هیچکدوم رو انجام ندادم موقع ازدواجم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما اصلا رسم خاصی نداریم ‌

سرمون تو لاک خودمونه ب شدت

همیشه وقتی بقیه از رسومشون‌ میگفتن تعجب میکردم چون ما کلا خنثی ایم

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

رسم قشنگ نداریم ولی خانواده مارسم داریم بعدمهمونی غذاهای اضافه رامیدیم ب مهمون ببره البته دست نخورده ها.رسم داریم واسه کارگرای شهرداری شیرینی وچایی ببریم یااگه شد انعام بدیم .حالا یاپاکبان یا کارگرای تعمیرات لوله وسیم برق واینا .

والا ما تبریزیم، رسم قشنگی نیس اما بسیار تجملاتی هستیم مخصوصا در مورد جهیزیه دادن، رسم قشنگمون، همه باهم یک دست یک صدا عاشق تیممون تراکتور هستیم، یاشاسین تراکتور قهرمانم😂😂😂😍😍