2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی قطعا و حتما و صد درصد مطمعن باش با همون یه لقمه سوسیس همین ۱۰ دقیقه دیگه دوباره از ۷۳ به ۹۱ میرسی😁

دختر این حرفا چیه ، نوش جونت

ماشالا به این اراده. موفق باشی🤍😍

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

چجوری کردی لعنتی؟تو چندماه؟توروخدا بگو تا محرم میخام لاغر شم:)

من تو دو ماه با قرص آلفا اما امروز گفتم جایزه به خودم بدم امروز رو خراب کردم خوردم البطه من نان و شیرینی رو کامل از برنامه غذایم حذف کردم

منم بالاخره رفتم تثبيت ،موفق باشي عزيزم ،نترس با يه وعده چاق نميشي معمولا براي اضافه كردن يك كيلو بايد حدود ٧٧٠٠كالري اضافه مصرف بشه ،فردا يكم فعاليتت رو بيشتر كن 

منم از حدود ٨٥رسيدم به٦٧🥰

منم بالاخره رفتم تثبيت ،موفق باشي عزيزم ،نترس با يه وعده چاق نميشي معمولا براي اضافه كردن يك كيلو با ...

شما چطور وزن کم کردید

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
من قرص آلفا خودم دو ماه اما رژیمم هم رعایت کردم دوماه نان نخورده تا امشب یه تکه و شیرینی و تنقلات اص ...

اینطوری رژیم سختیه خیلی به بدن آسیب میزنه

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️