الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم می شه بگی زاجو چطوری بو بدم اگه تو ظرف روی شعله بزارم آب میشه و همش میچسبه ته ظرف&n ...
سلام
آره اگه پودر باشه اونطوری میشه، ولی زیاد نمیخواد بذاری بمونه، بعدش خاموش کنی میتونی از ظرف جدا کنی، اگر هم مثل نبات باشه با انبر میگیری رو گاز پف میکنه میگن، من پودرشو داشتم
لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
زاج رو باید بو بدی بعد با روغن زیتون و عسل قاطی کنی با اپلیکاتور بذاری داخل واژن، تنهایی بذاری زخم م ...
عزیزم مقداراشو میگی
نن دیشب اندازه یه عدس رو گاز گرفتم بعد پودرش کردم با روغن زیتون و عسل کلا رو هم یک و نیم سی سی شد
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
اندازه یه نخود زاج، بایه قاشق چایی خوری عسل و یه قاشق چای خوری روغن زیتون، فکر کنم درست انجام دادی
ممنون😘😘😘
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟