2777
2789
عنوان

چرا به عنوان یک معلم بچه ها دوستم ندارند

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 27 پست
نمیشه واقعا مسخره بازی در بیارم پول میگیرم بابتش ولی بچه ها دوستم ندارند البته تو هر کلاس یکی دو نفر ...

نه نههههه نمیگم اینطوری کنین ک

میگم اینطوری کنین میفهمین دنبال درس نیستن!

شما همین فرمون رو ادامه بدید وجدانتون اروم باشه بسه

لایک نکن خواهر من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مممنونم عزیزم وظیفمه‌حتی خیلی جاها با پول خودم جزوه دادم بیرون و برام تایپ کردند و هیچ هزینه ای از ...

دلشون خرج اضافه میخواد و معمولا درس نمیخونن..چی بگم

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

بچه های الان دنبال سواد نیستن دوست دارن راحت باشن و معلمی رو دوست دارن که بهشون آسون بگیره کارت درسته اما بچه های الان نرمال نیستن 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
شوخ طبع باش باهاشون بگو بخند کن این سن زیاد حوصله درس ندارن ولی همون درس رو وسطش یه تیکه خنده دار بن ...

پیشنهاد خوبی هست 

اینکه حس میکنی بچه ها دوستت ندارن حس بدی هست 

به نظرم برمیگرده به میزان صمیمیت و ارتباط گرفتنت منم همینم با دانش آموز صمیمی نمیشم و بازخورد نمیگیر ...

آره خیلی نمیتونم صمیمی بشم 

و مثلا فقط با فامیلی صداشون میزنم نمیتونم با اسم کوچیک صداشون کنم 

ولی مهربونم و جاهایی هم باهاشون راه میام 

توقع داشتم یک تبریک ساده  در برابر دیگران که کلی کادو گرفتند بگن 

اه بابا ، بچه های الان دیگه قدرنشناسن . فقط اونی که جنگولک بازی درمیاره رو دوست دارندر مورد پدر مادر ...

اوهوم 

زیاد جدی هم نیستم ولی شخصیت راحتی ندارم  و حتی با اسم کوچیک بچه هارو صدا نمیزنم  فقط با فامیلی 

شاید نیاز هست کمی تغییر کنم  

اشکال نداره اونا بچه ان هنوز درکی از زحمت شما ندارن فردا که کنکور بدن فرق شما رو با اون معلما میفهمن ...

مرسی عزیزم 

امروز احساس کردم  منفور ترین معلم مدرسه هستم 

با اینکه اصلا بد اخلاق نیستم  ...

نه نههههه نمیگم اینطوری کنین کمیگم اینطوری کنین میفهمین دنبال درس نیستن!شما همین فرمون رو ادامه بدید ...

آهااا 

مرررسی حتما 

ولی کاش یه کم  با من هم مهربونتر بودند ...

بچه های الان دنبال سواد نیستن دوست دارن راحت باشن و معلمی رو دوست دارن که بهشون آسون بگیره کارت درست ...

اوهوم 

با اینکه تو یک مدرسه خاص هستند  

به شدت غر می‌زنند چرا اینطوری با ما کار می‌کنید..فقط کتابو بگید 

آهااا مرررسی حتما ولی کاش یه کم با من هم مهربونتر بودند ...

شما داری بچه های امام زمان عج رو درس میدی اقا بهت اجر میدن

ممنون خانوم معلم با وجدان❤کشور ب امثال شما افتخار میکنه و بهتون نیاز داریم

لایک نکن خواهر من

اوهوم زیاد جدی هم نیستم ولی شخصیت راحتی ندارم و حتی با اسم کوچیک بچه هارو صدا نمیزنم فقط با فامیلی ...

همون با اسم کوچیک صدا زدن یا هرازگاهی به حرفهاشون خارج از کلاس گوش کردن فکر کنم خیلی تاثیر داشته باشه