2777
2789

به نظرتون چی کار کنم ؟ 

خودم از خودم ناراضی نیستم ..به شدت سخت کار میکنم و کنکوری با بچه ها کار میکنم..خیلی خیلی وقت میذارم براشون..تو شاد هر سوالی دارند پاسخ میدم ...هر سال کلیپ تدریس  استاد ها رو میبینم  تا به روز باشم ...پارسال یه کلاسم  میانگین نهایی ام زیر ۳ کشور شدم ....

خوش اخلاق هم هستم 

ولی قشنگ متوجه میشم اکثر بچه ها حوصله معلمی مثل من که قوی باهاشون کار میکنم رو ندارند ..

یه همکار داریم که بچه ها عاشقش هستند تو این روزها بچه های دبیرستان کلی براش کادو میاوردن و اون هم همه کادو هاشو میچید جلوی میزش تو دفتر ...خودم اگه تک و توک بچه ها برام کادویی می‌آوردند سریع می‌ذاشتم تو کیف یا کمدم ...اینطوری راحت تر بودم 

تو  یه کلاس که حتی بهم تبریک نگفتند  ...توقع کادو ندارم و توقع تبریک ساده داشتم ...ولی همون کلاس کلی واس همکارم  کادو و وسیله گرفتند و کلی بهش تبریک گفتند ..

چرا منو دوست ندارند؟ بحث حسادت نیست بخدا ...چیدن کادوی همکارم و گذاشتن جلوی چشم مون احساس کردم خیلی معلم بدی هستم که یک تبریک ساده هم بهم نگفتند ...

چرا اصلا دوستم ندارند ؟

بچه ها چه معلم با چه ویژگی هایی رو دوست دادید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون که به وظیفتون درست عمل میکنید و بی مسعولیت نیستین🤍خسته نباشین🌸🌸

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

دبیرستان درس میدی

چه کتابی؟(این خیلی مهمه) 

همکارت مدرس چه کتابیه؟ 

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

هدفشون درس نیست خب

مدرسه خیلی قوی هستم 

تقریبا تیز هوشان 

ولی همیشه شاکی هستند چرا کنکوری باهاشون کار میکنم 

و سوال ترم رو از سوالات کنکور هم طرح میکنم 

مدرسه خیلی قوی هستم تقریبا تیز هوشان ولی همیشه شاکی هستند چرا کنکوری باهاشون کار میکنم و سوال ترم رو ...

همینه علتش

چون سخت گیری

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

شوخ طبع باشی بردی

به جاش میخندم ولی شخصیتم طوری هست نمیتونم با اسم بچه هارو صدا بزنم  و فقط فامیلی و یه حدی برای خودم دارم 

ولی آره اون همکارم  خیلی زود صمیمی میشه .. 

اه بابا ، بچه های الان دیگه قدرنشناسن . فقط اونی که جنگولک بازی درمیاره رو دوست دارن

در مورد پدر مادر هم همینه. وقتی جدی باشی پسند نمی افته.

شما درست و بده ولی جدی صحبت نکن تو کلاس 

هراز گاهی هم باهاشون ش.خی بکن یا صمیمی صحبت کن 

از صبح بزن ب مسخره بازی و الکی گذروندن کلاس عاشقت میشن ولی شما وجدانت درنظر بگیر

نمیشه واقعا مسخره بازی در بیارم 

پول میگیرم بابتش 

ولی بچه ها دوستم ندارند 

البته تو هر کلاس یکی دو نفر دیوانه وار دوستم دارند😀🫤

اشکال نداره اونا بچه ان هنوز درکی از زحمت شما ندارن فردا که کنکور بدن فرق شما رو با اون معلما میفهمن و تا آخر عمر دعاتون میکنن این مهمه خیلی از معلما با افکارشون تزاشون اعتقاداتشون بچه هارو از درس به سمت دیگه ای سوق میدن شما کار درست رو میکنید

ممنون که به وظیفتون درست عمل میکنید و بی مسعولیت نیستین🤍خسته نباشین🌸🌸

مممنونم عزیزم 

وظیفمه‌

حتی خیلی جاها با پول خودم  جزوه دادم  بیرون و برام تایپ کردند و هیچ هزینه ای ازشون نگرفتم 

فقط غر میزنند چرا نباید فقط کتاب بخونیم 

هی هم میگم اگه این نکاتو نگم  تو کنکور با مشکل روبه رو میشید ولی براشون مهم نیست و فقط غر می‌زنند