2777
2789
عنوان

بالاخره هموروئیدم رو لیزر کردم

137 بازدید | 11 پست

سلام شبتون بخیر. 

چند سالی هست که درگیر این بیماری بودم . این اواخر دیگه خیلی اذیت می کرد. 

چون تصمیم جدی به بارداری دارم با پزشکم صحبت کردم. گفت حتما جراحی کن. چون اگه باردار بشی نمی تونی داروهای خوب بخوری در نتیجه کل بارداری اذیتی.. 

خیلی اذیت شدم و هنوز در استراحتم اما باز میگم خداروشکر که انجام دادم و دیگه فکرم درگیرش نیست.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا از نوجوانی دچارشم.. داشتم امروز با دوستم حرف میزدم گفت اصلا این که میگی چی هست؟ من دو تا بچه هم آوردم اصلا چنین چیزی نشنیدم.. 

چقدر خوب که بعضی ها حتی اسمش رو نشنیدن اما ما با گوشت و پوست و استخونم لمس کردم

چقدر شد هزینه ش؟درد داشت؟ خونریزی هم داره لیزر چجوریه

خود جراحی که اصلا درد نداره ، بیهوش هم هستی.. به هوش هم میای درد نداری اما به تناسب میزان درگیریت با این بیماری از روز بعد درد رو حس می کنی. 

من که با اولین دفعم،  متوجه شدم که درد زایمان چطوریه... وحشتناک درد داشتم... الانم یه هفته ست هنوز اوکی نشدم ولی حداقل درد در حالت عادی ندارم 

من فقط همورویید خارجی دارم و خیلی اذیتم😕

واسه من شقاق هم بود ... الان وضعیتم طوریه که هم از دفع کردن می ترسم هم از نکردن که نکنه مشکل ساز بشه.. این مدت هم مصرف نون و برنج نداشتم.. ولی گاهی برنج در حد چند قاشق میخورم

خونریزی داشتی قبلش؟الان بخیه خورده ؟

بخیه نداره.. فقط یه پانسمان داشت که روز بعدش خودش افتاد. 

من خونریزی در حد چند قطره داشتم. تقریبا ۳ روز درد داشتم و الباقی روزها هم موقع دفع... 

سخت بود ؟؟؟ پیش چه تخصصی رفتی؟؟؟ از کجا فهمیدی که همو ویید داری؟

سخت که،خیلی ها اذیت نمیشن ولی واسه من خیلی شدید بود حقیقتا ۳ روز اول زمان دفع ، مردم و زنده شدم... الان دردش خیلی کمه ولی همچنان سوزش داره

مراقبت هاش زیاده.. یا باید با شامپو شست و شو بدی ، بشینی داخل آب و بتادین، دارو و شربت و پماد و مصرف آب فراوون