2777
2789
عنوان

یه چیز عجیب دیدم از خانمای نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 37 پست

دقیقا منم همون جا جواب یکی رو دادم

اولا نگاه مردم ما به پرستار خیلی حقیرانس انگار شغل سطح پایینیه 

دوما اگه مثلا خانمه پرستار بود معشوقه پزشک بود خود مسئله خیانت منطقی بود! 

طرف هوس بازه برای مباحثه علمی خیانت نکرده که بگیم با این یکی تفاهم بیشتری داشتی و بهتر بود😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرمنم با ی پرستار ب ی پزشک خیانت کردن اوج خریته

عزیزم اگه شوهرت با یه ادم با مدرک تحصیلی بالاتر از شما بهتون خیانت کنه ایستاده براش کف میزنی و تشویقش میکنی؟

خاک بر سر بی لیاقتش

اونم چه زنی ، ماه بود..واقعا شوهرش لیاقتشو نداشت

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

دقیقا منم همون جا جواب یکی رو دادماولا نگاه مردم ما به پرستار خیلی حقیرانس انگار شغل سطح پایینیه دوم ...

نه عزیزم پرستار خیلیم شغل شریفیه

ولی هم سطح نیستین تو اجتماع ((((منظورم درخیانت نیست ))))

من خواهرم و شوهرش پزشکن و مامانم پرستار میبینیم تفاوتشون زیاده تو جامعه وگرنه کسی نمیگه پرستار شغل سطح پایینیه اتفاقا خیلی باکلاسه

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

شاید دوره کارورزی بوده اند ؟؟!!

اصلا اهمیتی نداره چه مدرکی دارن یا در حال گرفتنش هستن...ادمای خیانتکار لجن و بدرد همدیگه هم میخورن فقط و مدرک تحصیلیشون اونا رو از هم جدا نمیکنه بهشون شان و طبقه نمیده

ب نظرمنم با ی پرستار ب ی پزشک خیانت کردن اوج خریته

اگه یه پزشک عمومی با یه متخصص به خانمش که لیسانس داره خیانت کنه پس حق دارن ؟عزیزم چرا اینجور فکر میکنین؟🤐🤐

نه عزیزم پرستار خیلیم شغل شریفیهولی هم سطح نیستین تو اجتماع ((((منظورم درخیانت نیست ))))من خواهرم و ...

پرستار نیستم خودم 

ولی دیگه تا این حد برام عجیبه 

حتی مثلا اون آقای پزشک با مهندس به زنش خیانت میکرد که عمدتا با پرستاری از نظر درآمد و سطح سواد خیلی تفاوتی نداره چه بسا گرفتن مدرک مهندسی خیلی راحت تر باشه و بتونی چهار سال دانشگاه آزاد بخونی بهت بگن مهندس مردم چیزی نمیگن ولی از پرستارها بدشون میاد😂 در حد منشی و نظافتچی میبینن نه نیروی ماهر و باسواد

بخاطر این میگن که یعنی زنش از کسی که باهاش خیانت کرده خیلی سرتر بودهبه قول معروف بنز رو با پراید عوض ...

اون اقا خودش گاری هم نیست که خانما نگران شان و مقامش بودن...

پرستار نیستم خودم ولی دیگه تا این حد برام عجیبه حتی مثلا اون آقای پزشک با مهندس به زنش خیانت میکرد ک ...

نه بابا پرستارا واقعا خیلی سطح اجتماعیشون بالاس واقعا خیلی محترم هستن

مردم یه زری میزنن شما باورنکن اینا حرف زیادمیزنن😂

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!