2777
2789
عنوان

یه چیز عجیب دیدم از خانمای نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 37 پست
بله و عقل داده به ما که براساس اون جلو بریم که بعد بتونه قضاوتمون کنه

خیر اصلا خدا چنین اجازه ای نداده که قضاوت کنیم 

کدوم آیه حدیث گفته ما خبر نداریم 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما نمی‌خوای حقیقت رو قبول کنی وگرنه واضحه خیانت کلا اشتباه و حماقته ولی عمق حماقتها متفاوته

سفی کردم همینو بگم...عمق حماقتی وجود نداره...الان شوهر اون خانم بجای پرستار رفته بود با یه اتند دیگه زندگی اون خانم گل و بلبل بود و به خیانت همسرش افتخار میکرد؟کیف میکرد از اینکه شوهرش با استاد دانشگاه با بالاترین مدرک بهش خیانت کرده؟یعنی دردش کمتر بود و الان داشت اشک شوق میریخت؟

خیر اصلا خدا چنین اجازه ای نداده که قضاوت کنیم کدوم آیه حدیث گفته ما خبر نداریم

من گفتم قضاوت کنیم؟گفتم براساس عقل جلو بریم چون خدا اخرش قراره قضاوتمون کنه

سفی کردم همینو بگم...عمق حماقتی وجود نداره...الان شوهر اون خانم بجای پرستار رفته بود با یه اتند دیگه ...

گل و بلبل نبود ولی سوزشش قطعا کمتر از الان میشد. 

که شوهرش با یکی خیلی پایین تر از خودش از لحاظ درآمد و تحصیلات و شغل بهش خیانت کرده

گل و بلبل نبود ولی سوزشش قطعا کمتر از الان میشد. که شوهرش با یکی خیلی پایین تر از خودش از لحاظ درآمد ...

خب پس امشب یادگرفتیم اگه همسرمون یه لجن و هرزه بود که زندگیمون باهاش هدر رفت اگه  با یه زن با مدرک تحصیلی بالاتر بهمون خیانت کرد  ما  میتونیم ته دلمون خوشحال باشیم که خدا رو شکر شوهر لجنم با یه هرزه با سواد بهم خیانت کرد و زندگی و سلامت روانم به فنا داد نه با یه ادم دیپلمه....