2777
2789

خانمی تاپیک زده که خواهرشون پزشک متخصص،دامادشون دانشجوی فوق تخصص. دامادشون با یه خانم پرستار به خواهر استارتر خیانت کرده....میدونید خانمای نی نی سایت از چی متعجب بودن؟!از اینکه یه نفر با مدرک تخصص رفته با خانمی با مدرک لیسانس و هم شانس نمیدونستن....انگار اگه با یه فوق تخصص خیانت کرده بود براشونokبود...شان و شخصیت به مدرک تحصیلی نیست عزیزان....تو این داستان هم اقا و هم خانمی که امده وسط زندگی دونفر دیگه دقیقا هم شان و هم طبقن...جفتشون هرزه ان و ارتباطی به مدرک تحصیلیشون نداره....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضاوت کار خداست 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

خیانت بحثش جداست ولی درهرصورت پزشک باپرستار هم سطح نیست ولی خیانت اینجورچیزاحالیش نیست هرکی جلو طرف ...

الان پزشک و پرستار نیستن...دوتا ادم هرزه ان که باید از شغلشون و مدرک تحصیلشون سوا دونسته بشن...

ب نظرمنم با ی پرستار ب ی پزشک خیانت کردن اوج خریته

من یکیو میشناسم زنش دندانپزشک بود با یه پرستار بهش خیانت کرد🤦‍♀️🤦‍♀️💔💔.

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..