2777
2789

مامانم تموم بدنش داغونه دستاش سر میشه 

دکتر گفته از اعصابشه خاله های عوضیم همش فتنه گری میکنن بین ماو عروسمون 

امروز خونه ی مامانم اینا بودن من از راه رسیدم دیدم دارن پشت سر مادربزرگ خدابیامرز و عمه هام و اینا حرف میزنن منم هی بحث را عوض میکردم که حرف نزنن آخرش گفتم بابا ول کنید خالمم رفت از خونه بیرون که بره منم رفتم کوچه بهش

گفتم پیش مامانم از این حرفا نزنید ناراحت میشه خالمم ناراحت شد مامانم اومد گفت خواهر تو ما این حرفا را میزنیم ناراحت میشی منم گفتم اگه میخواستم جلوش بگم بلد بودم نمیومدم تو کوچه بگم 

حالا مامانم داره از بعدظهر گریه میکنه و خودشو میخوره میگه چرا بهشون گفتی 

در صورتی که میدونه چقدر فتنه گرن. و عوضی ولی میگه چرا گفتی 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

ای بابا... بهش بگو انقدر به حرفا و افکار بقیه اهمیت نده

خیانت اونا بارها بهش ثابت شده ولی بازم اینطوری میکنه 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین طولانی با مادرت صحبت کن.. بهش بگو اینهمه بیماری که گرفتی بخاطر حرص خوردن برا این و اونهیکم به ف ...

اصلا قبول نمیکنه 

میگم چند سال پیش که خاله کلی برای من بدو بیراه پیام فرستاد هم همینطوری گریه میکردی و بهش گفتی چرا نوشتی که الان این کارو میکنی؟

اصلا قبول نمیکنه میگم چند سال پیش که خاله کلی برای من بدو بیراه پیام فرستاد هم همینطوری گریه میکردی ...

بنظرم برات مهم نباشه.. کار درست رو تو کردی

مادرت به شکل افراطی احترام خواهراشو حفظ میکنه.. حتی از سلامتیش هم گذشته برا این داستان

بنظرم برات مهم نباشه.. کار درست رو تو کردیمادرت به شکل افراطی احترام خواهراشو حفظ میکنه.. حتی از سلا ...

لعنت به آدم فتنه گر

دقیقا انگار مامان منو توصیف کردی اخرشم بازم میگه چکار کنیم خواهرامن دیگه مجبورم بهش میگم مجبور چی ول ...

جدی؟

نمیدونی چقدر خاله هام فتنه گرن زندگیهاشونم یکی از یکی داغون تر هست یه بار بهم گفته حلالم کن ولی بازم همون آش و همون کاسه