2777
2789

سلام بچه ها خواهرم و همسرش جفتشون پزشک هستم ۴ ساله ازدواج کردن از دوران دانشگاهشون ترم ۳ باهم بودن و دوران تخصص باهم نامزد کردن و بعداز تخصص عروسی گرفتن،خواهرم دیگه ادامه نداد اما همسرش فوق هم خوند الانم وسطاشه،خواهرم تازگیا فهمیده همسرش با یه پرستار که رفت و آمد دارن ،دوست دوران دبیرستان خواهرم بوده باهاش رابطه داره،خواهرمم به بهانه سر زدن به من،دانشجو هستم اومده پیش من،نمیدونم چیکارش کنم،داره نابود میشه،میشه راهکار بدین،ممنون میشم ازتون

می‌تونه طلاق

نمیتونه بساز 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگیم اخه

میتونه باز اعتماد کنه؟ اصلا خود همسرش گردن میگیره؟ ایا ابراز پشیمونی میکنه؟ 

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

جیرا آماندی جیران حالم یاماندیییی جیراااان

حالیم الع یامان دی

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.