خونه میخواییم بخریم زده به اسم مادرش به این بهونه که از وام مسکنش استفاده کنه بهش گفتم زندگی مشترک منو شماس چرا بزنی به اسم مادرت گفت بی ثباتی بهت نمیشه اعتماد کرد بعد آشتی کردیم حرفشو عوض کرد که نه واسه اینکه از وامش استفاده کنیم ما ۱ ساله عقدیم و اینکه خیلی به مشکل خوردیم تا الان خسته شدم نای بحث کردن ندارم راهکار بدین فقط انجام بدم ۲۱ سالمه ۳۰ سالشه منم یه داداش و یه مامان دارم اونمهمینطور از الان میگه یه تخت تاشو بزنیم تو اتاق ک مادرم یا مادرت خواست شب بخوابه بره تو اتاق البته مادر من کلا راهش دوره اخلاقشو میدونه نمیاد ، از مادر شوهرم خوشم نمیاد تیکه میندازه دخالتیه وگرنه ظالم نیستم
یک درصد اگه مادرشوهرت بمیره اموال شوهرت میشه ارث و بین ورثه تقسیم میشه.
کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه جلسه کوچیک بزرگترات.جمع کنن خودش و مادرش باشن سنگاتو باز بکن نزار به ازدواج برسه محترمانه بزار بزرگتر هات همه چیو بگن
زمانی که پسر پاشو میزاره خونه پدر عروس همه زندگیش پنجاه پنجاه هست زندگی مشترک یعنی همین
اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش میشکنه💔از بابام متنفرم که باعث این حال بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود❤️ «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔 من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔 ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی میکنه💔 گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت میکنه ولی من میگم میکشه ولی جوری که هر ثانیه میمیری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
بابام هم قبلا زده بود به اسم پدر مادرش خداروشکر ننش زود مرد راحت شدیم😐
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
دیدم سر نزدیکانم اومده. همکار نادونم از ترس خانمش این کارو کرد. زد و مادرش سکته کرد فوت شد. خواهر و برادراش عین لاشخور افتادن به جون خونه و زندگی این تقسیمش کردن.
شرایطش جوری بود که وکیل هم نتونست کاری براش بکنه.
کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤