2777
2789

روز دوشنبه برام اتفاق افتاد 

ساعت2بعد از ظهر بود داشتم از دانشگاه میومدم خونه 

کوچه ی ما ی کوچه بن بست از شانس من اونروز ک این اتفاق افتاد بارون میبارید و اکثر همسایه ها پنجره هارو بسته بودن 

ی موتوری با من پیچید داخل کوچه من اولش فکر کردم میخاد بره خونه همسایه برد موتورشو جلو در همسایه پارک کرد منم داشتم کلید مینداختم ک درو باز کنم یهو متوجه شدم ی سایه افتاد پشتم بعد دستاش سفت حلقه کرد دورم ی طوری ک اصن نمیتونستم دستامو تکون بدم من فقط تونستم جیغ و داد کنم اونم منو چسبیده بود همش داشت خودشو میمالید بهم کثافت چندش میخواست بوسم. کنه ک با آرنجم محکم زدم ت شکمش علاوه بر اینا گردنبندمم از گردنم کشیده بود 

دید من دارم همچنان داد و فریاد میکنم فرار کرد دوییدم دنبالش اما بهش نرسیدم 

همسایه هام تا بیان دم در اون فرار کرده بود 

خوشبختانه یکی از همسایه ها خونش دوربین داشت با اینک پلاک موتورشو پوشونده بود اما چهرش واضح افتاده بود

بقیشو ت پست بعدی مینویسم

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلافاصله بعد رفتنش زنگ زدیم 110تصاویریم. ک دوربین گرفته بود رو همسایه بهم داد فردا صبحش رفتم شکواییه تنظیم کردم و تا ظهر طرفو پیدا کردن رفتن از تو خونشون گرفتن آوردنش

مواجهه ی حضوری و اینام صورت گرفت 

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود

خدا لعنت کنه ،ادم می‌ترسه تو کوچه خلوت بره

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷