2777
2789
کنکور ۹۶ بوده عزیزم دیپلم ۱۲ بنظرت درسخون بوده وسال بعدشم اصلا خوندن با نخوندش فرقی نداشت به زور 😂 ...

رتبش چندشده 

الان چی میخونه

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستاتونم تگ کنید 

که قبول ندارن یا باور ندارن تا متوجه بشن 

مشکل اکثر بچه ها اینه از ترس نشدن ونمیشه وتنبلی وترس اینکه سختی زیاد هیچ وقت تلاش نمیکننن 

من حاضرم قسمم میخورم اگه یه کنکوری حتی خیلی ضعیفم باشه روزی ۱۵ ساعت بخونه 

زیر ۵۰۰۰ بشه 

دوستاتونم تگ کنید که قبول ندارن یا باور ندارن تا متوجه بشن مشکل اکثر بچه ها اینه از ترس نشدن ونمیشه ...

عزیزم درخواستمو قبول کنین

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️