2777
2789
عنوان

من همه‌چی تموم بودم اما انتخابش یه دختر لول پایین بود

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 70 پست
عزیزم دیگه چشم بینا که داشت من ظاهر و موقعیتم با اون خانم زمین تا اسمون فرقشه

عاشق شدن وانتخاب کردن که زوری واجباری نیست تعهدی که به شما نداشته وقولی که نداده...‌..هرپسری در اطرافش دخترهای زیادی هستن که میتونن یه کیس برای ازدواج باشن.بستگی داره معیار اون پسرچی بوده..شاید اصلا جایگاه اجتماعی زن براش ملاک ومعیار نبوده...

پارسا پسرمامان😍
چقد خودخواهی و بد حرف میزنیخب به چشمش نیومدی مقصر اون دختره که اینجوری تحقیرش میکنی؟😐دق دلتو سر اون ...

عزیزم اون دختر جای دیگه ای میتونست خوشبخت تر بشه حتی

ولی من دیگه نمیتونم به هیچکسی حتی فکر کنم

همه چی میتونست جوری رقم بخوره که همه خوشبخت بشن

لطفا کامنتمو لایک نکنید و اگه آخرش * گذاشتم ریپلای هم نکنید مرسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امان از وقتی طرف دنبال دختر متواضع و خاکی و ساده باشه و اینطور پسندش باشه و دوست نداشته باشه خانومش ...

خیلی حق میگی از اول دارم پیام هات رو میخونم دمت گرم

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )

عاشق شدن وانتخاب کردن که زوری واجباری نیست تعهدی که به شما نداشته وقولی که نداده...‌..هرپسری در اطرا ...

اره عزیزم

خلوص و صداقت و عشق واقعی من هم براش ملاک نبوده

شخصیتم 

ظاهرم هبچی ظاهرا براش مهم نبوده

خب دوستت نداشته دیگه که جلو نیومده شماهم انقد از بالا بقیه رو نبین هر کسی برا خودش شخصیتی داره 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

خوبه نوشتی سلام علیکم نداشتین خودت به خودت ظلم کردی تو این پنج سال نه اون دختر ونه اون پسر

من تمام تلاشمو کردم هیچکس چشممو نگرفت 

من ادم سختی هستم راحت عاشق نمیشم

باشه فقط یه سوال چرا به ما که میرسه همه چی میشه بر پایه علم و منطقهمه پسرا اول منفعت رو بو میکشن بعد ...

ببین بپذیر این نظر تو هستکه بالاتری،افراد این بالاتر بودن رو با معیارای متفاوتی اندازه می گیرن 

و قبول کن قسمت نبود( یا هراسمی که خودت دوست داری بزار)

درک می کنم عشق ادمو کور می کنه ولی حرفای شما اصلا منطقی نیست

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

الان دیگه بندازش دور .بهش فکر نکن بپذیر مال تو نبوده تو هم برات تجربه شده انشالله بهترش سر راهت میاد ...

من دیگه خوشبخت نمیشم تا الان منتظر خوشبختی بودم نشد

خواستم خودم واسه خودم بسازم هزار برابر بیشتر از سن و سالم بلا و بدبختی سرراهم سبز شد

اینم از عشق که نشد

باشه فقط یه سوال چرا به ما که میرسه همه چی میشه بر پایه علم و منطقهمه پسرا اول منفعت رو بو میکشن بعد ...

متوجه نمیشم شما دنبال چی میگردی دقیقا.بحث ادمای سود جو جداس ولی ادمی که بخواد واقعا یه رابطه احساسی رو با کسی که قلبش باهاش اروم و خوشحاله رو شروع کنه دنبال منفعت نمیگرده.حس میکنم فقط با این حرفا دنبال یه دلیل میگردی که حس ناراحتیت رو شاید التیام بدی.دوست داشتن خوش اومدن اجباری نیست ولی در نهایت آدم خودتو پیدا میکنی یکی که علاقه دو طرفه باشه بینتون و با خودت بگی چه خوب شد که این آدم اومد تو زندگیم.

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
دیگه پس ضرر اصلی رو اون اقا کرده شاید یه روزی متوجه بشه ولی تو دیگه بهش محل نمیزاریدرکل بیخیالش

زندگیم و عمر و ته مونده احساسم به فنا رفت این وسط

عزیزم اون دختر جای دیگه ای میتونست خوشبخت تر بشه حتیولی من دیگه نمیتونم به هیچکسی حتی فکر کنمهمه چی ...

خب خواست خدا بوده

هیچکس از فرداش خبر نداره

شاید زندگی شما رو تو مسیر دیگه ای قرار داد

شاید لطف خدا شامل حالتون شده که از دستش دادی

از کجا میدونی شما

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

جزو خوش چهره ها محسوب نمیشناز نظر تیپ و ظاهر با من یا دختر خانمای دیگه که اطراف اقا لودن قابل قیاس ن ...

اصلا نمیشه برای یک پسر تعیین کرد با کی خوشبخت میشه

نمونش برای برادر خودم دختری رو انتخاب کردیم بسیار زیبا ومحجوب‌‌..عاقل تحصیلکرده..از یک خانواده سرشناس وبا فرهنگ

دلی تا به برادرم پیشنهاد دادیم گفت اصلا‌‌‌‌..من خودم یکیدیگه روانتخاب کردم.ایشونم دختر خوبی بود ولی از نظر زیبایی  اصلا زیبا نبود...الان همین دختر الان زن داداشمه.خیلی هم خانم خوب وبا اخلاقیه.. دوتا بچه ۱۰ و۶ساله دارن..وبرادرم هنوز عاشقشه

پارسا پسرمامان😍
عجیبه واقعا😐از کسیکه احتمالا حتی نمی دونست شما بهش علاقه دارین طلبکارین؟!اون خانم از نظر شماا دقت ک ...

عزیزم میدونست

اصلا نمیشه برای یک پسر تعیین کرد با کی خوشبخت میشهنمونش برای برادر خودم دختری رو انتخاب کردیم بسیار ...

پس چرا به ما که میرسه زندگی سختگیر میشه

پسر مقابل مارو میزاره تو مقام مقایسه با بقیه دخترا

اگه یه ذره پایینتر باشیم میره جایی که براش منفعت داره

اینم عاقبت دخترای خود ساخته و سالمه