2777
2789
عنوان

من همه‌چی تموم بودم اما انتخابش یه دختر لول پایین بود

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 70 پست
خب خواست خدا بودههیچکس از فرداش خبر ندارهشاید زندگی شما رو تو مسیر دیگه ای قرار دادشاید لطف خدا شامل ...

مطمئنم دیگه نمیتونم عاشق بشم

همه احساسم رو صرف اون کردم

لطفا کامنتمو لایک نکنید و اگه آخرش * گذاشتم ریپلای هم نکنید مرسی
عزیزم میدونست

خب پس مشخصه بهتون علاقه نداشت گلم هرچی زودتر اینو بپذیری خودت راحت تری

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه که علاقه نداشت

خب پس چته عزیز من

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

دیگ بهش فکر نکن سعی کن خودتو قانع کنی اون مال تو نبوده هر چقدرم سخت باشه با این فکرا فقط خودتو عذاب میدی ی جوری برخورد کن انگار هیچ وقت وجود نداشته شاید مدت زیادی طول بکشه ولی نزار درگیر این قضیه بشی عمرت میره

دیگ بهش فکر نکن سعی کن خودتو قانع کنی اون مال تو نبوده هر چقدرم سخت باشه با این فکرا فقط خودتو عذاب ...

مشکل اینجاست که برای من سختگیر اون شخص از همه نظر تنها ادم من بوده

مشکل اینجاست که برای من سختگیر اون شخص از همه نظر تنها ادم من بوده

میفهمم چی میگی ولی دیگ چ کاری از دستت برمیاد جز حسرت خوردن و عذاب دادن خودت اینکه اینقدر بالا میبینیش احتمالا ی بخشیش ب خاطر حس خودت بوده ولی تصمیمتو بگیر یک بار برای همیشه از ذهنت پاکش کنی اصلا اگ پاک نمیشه کم رنگش کنی من ک تورو نمیشناسم ولی با تعاریف خودت برای ی دختری مثل تو همیشه فرد مناسب پیدا میشه البته طبیعیه ک الان کسی ب چشمت نمیاد ولی بخاطر حال خودتم ک شده خودتو قانع کن

عزیزم این حرف تکراری شده که شاید دختره چیزی داشتهواقعیت اینه که اون خانم محترم هیچ چیزی برای جذب یک ...

همون بهتر ک تورو نگرفت با این اخلاقت فقط تو خوبی بقیه عنن

این بهار را نبین ماهم زمستانی داشتیم 🥰

عزیزم اون دختر جای دیگه ای میتونست خوشبخت تر بشه حتیولی من دیگه نمیتونم به هیچکسی حتی فکر کنمهمه چی ...

ببین تقصیر خودت نیست به قول خودت هر هدف داشتی بهش رسیدی دیگه به هدف نرسیدن برات معنا نداره برای همین اینو میگی...اما بدون صد برابر بهتر از اون آقا بیرون هست انقدر هم اون خانمو نکوب 

خب عزیزمتعهدی بهت نداشتهدر واقع شما کراش بودیاینجا اشتباه شماس کاش بهش میگفتی حستو حداقل حسرت نگفتن ...

میدونست