2777
2789
عنوان

اینکه یه مادر شیرشو به بچش نداده عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 76 پست
درسته عزیزم ولی الان دیگه عهد بوق نیست شیرخشک شبیه ساز شیر مادره حتی بهتر با آهن و ویتامین خیلی بیشت ...

خب اگه بدنت ضعیفه گلم واجب نیست

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

من حتی جرئت نداشتم به شوهرم بگم چون می‌دونم قضاوتم می‌کنه ، حس درونی خودم بود و واقعا دست خودم نبود

من همیشه فک میکردم شوهرم درکم نکنه خانوما درکم کنم ولی کاملا برعکس شد

🦁☀️ یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم با تو چه کنممم؟🖤کاربر ده ساله نی نی سایت💪 درخواست دوستی ندین♥️            مامان یه دختر خانوم نازنازی هستم 💝  ایران خانوم زود خوب شو ما خسته ایم از تسلیت🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان با این وضعیت تغذیه ما شیر خشک برا بچه مقوی‌تر هم هست الانم شیرخشک‌ها مارک‌های مختلف و ...

من خودم بچه‌دار شم به هیچ وجه شیر نمیدم بهش سینه‌هام شل و ول میشه و برام جلوه بدی داره شیر دادن

من حرفایی شنیدم که واقعا پشمام ریخت شیر خارجی ماهی دوتا به بچم میدم دو میلیونه هر قوطیشاومدن گفتن دا ...

خاک بر سرشون اینا اگه دوست بودن همچین حرفی نمیزدن

والا من اینجا دیدم اونایی که  هم شیر خودشونو دادن هم شیر خشک، میگن شیر خشک خیلی سخت تره

شما الان داری از مادری که شیر خودشو میده هم زحمت بیشتری میکشی بابت بچه ت

حیف سایت دستمو بسته حیف...

حیف ک گفتی مریضی وگرنه طوری جوابتو میدادم که دیگه نیای تاپیک بزنی و بی احترامی کنی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
الان با این وضعیت تغذیه ما شیر خشک برا بچه مقوی‌تر هم هست الانم شیرخشک‌ها مارک‌های مختلف و ...من خود ...

آفرین الان شیرخشک تا سه میلیونم هست پول میخاد بخری😂

🦁☀️ یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم با تو چه کنممم؟🖤کاربر ده ساله نی نی سایت💪 درخواست دوستی ندین♥️            مامان یه دختر خانوم نازنازی هستم 💝  ایران خانوم زود خوب شو ما خسته ایم از تسلیت🖤

حیف ک گفتی مریضی وگرنه طوری جوابتو میدادم که دیگه نیای تاپیک بزنی و بی احترامی کنی

بگرد دنبال مثبت ها😂

منکه خواهرم چون شیر نداشت تا دوماه شیرخشک داد بعدش شیر گاو رقیق می‌کرد میداد الان دخترش هزار ماشالله هم سالمه هم قدبلنده

نسبت به همسن وسالاش ۱۵ سانت اضافه قد داره

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

من همیشه فک میکردم شوهرم درکم نکنه خانوما درکم کنم ولی کاملا برعکس شد

شوهر منم وقتی میدید چقدر برای وزنگیری بچه اذیت میشم و درست وزن نمیگیره خودش میگفت شیرخشک بهش بده 

ولی خب شما و همسرت بهتر از هرکسی صلاح بچه ات رو میدونی 

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

خاک بر سرشون اینا اگه دوست بودن همچین حرفی نمیزدنوالا من اینجا دیدم اونایی که هم شیر خودشونو دادن ه ...

همینم هست واقعا 

بگرد دنبال مثبت ها😂

من دنبالش هستم

توام همچنان بگرد دنبال کسایی ک تاییدت کنه، اگه نکردن سریع بلاکشون کن😄😄

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
من دنبالش هستمتوام همچنان بگرد دنبال کسایی ک تاییدت کنه، اگه نکردن سریع بلاکشون کن😄😄

من کسیو بلاک نکردم

خداروشکر آزادی بیان این سایت جوریه که یکم خطا بری خودش بلاکت میکنه😂

هرکس با توجه به شرایطش نوع شیردهی انتخاب میکنههمه طور شخصیتی هستبعضیا که شیر خودشونو میدن بقیه رو ک ...

دقیقا مثل زایمان سز و طبیعی 

هرچی اخه جای خودشو داره 

منم جاریم شیر خشک داد برام تعریف کرد من فقط میگم اها چه جالب یکمم از تجربه هاش گفت چه لوزومی داره نظر بدم اخه

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

من سر بچه اولم خیلی اذیت شدم برا شیر دادنم خودم هیچیم نموند اما خداروشکر بعدش بهتر شدم الان سر دومی شوهرم میگه نمیمواد شیر بدی شیر خشک میدیم اما دلم نمیاد حداقل میگم تا چند وقت بخوره اصلا جدا از خود شیر اون ارتباط لمسی بین مادر و بچه خیلی به بچه کمک میکنه برا رشد بهترش