2777
2789
عنوان

اینکه یه مادر شیرشو به بچش نداده عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 76 پست
خاک بر سرشون اینا اگه دوست بودن همچین حرفی نمیزدنوالا من اینجا دیدم اونایی که هم شیر خودشونو دادن ه ...

من هم شیرخودمو دادم هم شیرخشک ولی خدایی شیرخشک دادن خیلی راحته😁 وقتی شیر خودتو میدی بچه همه اش بهت چسبیده ولی من بچه رو میدادم دست شوهرم میخوابیدم دیگه راحت شیرخشک درست میکرد بهش میداد 

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

من کسیو بلاک نکردمخداروشکر آزادی بیان این سایت جوریه که یکم خطا بری خودش بلاکت میکنه😂

رفیقات منظورمه🤣

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مثل زایمان سز و طبیعی هرچی اخه جای خودشو داره منم جاریم شیر خشک داد برام تعریف کرد من فقط میگم ...

آفرین من میخواستم طبیعی زایمان کنم همه میگفتن وای وحشنناکه

🦁☀️ یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم با تو چه کنممم؟🖤کاربر ده ساله نی نی سایت💪 درخواست دوستی ندین♥️            مامان یه دختر خانوم نازنازی هستم 💝  ایران خانوم زود خوب شو ما خسته ایم از تسلیت🖤

آفرین الان شیرخشک تا سه میلیونم هست پول میخاد بخری😂

دیگه علم پیشرفت کرده من خودم دوست ندارم بچم وابسته شه همش از سینم آویزون باشه چون شاغلم

حالا زن‌عموی من میگفت پول شیرخشک ندارم مجبورم شیر خودم بدم. تو پول شیرخشک نداشتی چرا بچه آوردی اصن :/

رفیقات منظورمه🤣

اونا اصن تو حیطه تخصصی شما نیستن عزیزم

🦁☀️ یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم با تو چه کنممم؟🖤کاربر ده ساله نی نی سایت💪 درخواست دوستی ندین♥️            مامان یه دختر خانوم نازنازی هستم 💝  ایران خانوم زود خوب شو ما خسته ایم از تسلیت🖤

منم از شیردادن متنفرم 

اگه بچه دار بشم شیرهم داشته باشم نمیدم

حس سنگینی برام داره 

اصلا جوابشونو نده

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

کاش دوستای منم مثل شما بودن

خودم که هیچی، مادربزرگ نود سالم تا حالا به عروسای نوه‌هاش نگفته چرا شیرخشک میدید ببخشید به نظر من دوستات عجیب و بیش از حد فضولن؛ حالا فامیلو آدم تا حدی مجبوره مدارا کنه دوست اگه جز حمایت و محبت چیزی به آدم بده فایده نگه داشتنش چیه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
منم از شیردادن متنفرم اگه بچه دار بشم شیرهم داشته باشم نمیدمحس سنگینی برام داره اصلا جوابشونو نده

درکت میکنم

آفرین من میخواستم طبیعی زایمان کنم همه میگفتن وای وحشنناکه

به کسی چه 

همه چی بستگی به بدن خود فرد داره 

اینکه تو زایمان طبیعی راجتی داشتی دلیل نمیشه منم راحت باشه یا برعکس هرکسی طبق اناتومی بدنش باید تصمیم بگیره اونم دکتر بهش میگه اونم اگه حق انتخاب داشته باشه انتخاب میکنهخود خدا قدرت اختیار و انتخاب داده بنده هاش نمیذارن

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

اونا اصن تو حیطه تخصصی شما نیستن عزیزم

از نظر تخصصی که درمورد شیرخشک که دقیقا مشابه شیر مادره، دادی، مشخصه که من اصلا تخصصم در حد شما نیست

ریپ نزن حوصله بحث با امثال شما رو ندارم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
خودم که هیچی، مادربزرگ نود سالم تا حالا به عروسای نوه‌هاش نگفته چرا شیرخشک میدید ببخشید به نظر من دو ...

آره میدونی بچم باعث شد دور و بری هامو بهتر بشناسم

من هم شیرخودمو دادم هم شیرخشک ولی خدایی شیرخشک دادن خیلی راحته😁 وقتی شیر خودتو میدی بچه همه اش بهت ...

من هنوز تجربه ندارم عزیزم

ولی خانوم ها اینجا میگفتن مثلا شب سخته باید آب جوش درست کنی

یا هر جا میری کلی وسیله همراهت باشه

دیگه علم پیشرفت کرده من خودم دوست ندارم بچم وابسته شه همش از سینم آویزون باشه چون شاغلمحالا زن‌عموی ...

متاسفانه اکثرا الان همین فکرو میکنن

من هنوز تجربه ندارم عزیزمولی خانوم ها اینجا میگفتن مثلا شب سخته باید آب جوش درست کنییا هر جا میری کل ...

این دردسرها رو که داره ولی شیر مادر دادن خیلی سخت تره 

یه وقتایی اینقدر به سینه ام مک میزد که حالم بد میشد باید سریع یه چیزی میخوردم که شیر داشته باشم بهش بدم

من اینقدر که خم میشدم برای شیر دادن کمردرد میگرفتم 

همش هم که بچه بهت چسبیده ، توی غذا خوردن هم باید دقت کنی چیزای بودار نخوری که شیرت بدطعم نشه یا چیزای نفاخ نخوری که بچه دلدرد نشه 

دیگه اینکه سینه ات هم از ریخت و قیافه میفته😁

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

من مجردم ولی اگر بچه دار شم چون از همین الانشم دارم از ضعف میمیرم قطعا انتخاب میکنم که بهش شیر خشک بدم

و اندامم هم خیلی برام مهمه به خاطر شیر دادن اندام بهم میریزه

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇