2777
2789

امروز یه سوزن روی فرش بود و منم حواسم نبود و اصلا ندیدمش سوزن رفت توی پام و فوری دیدم و از پام درش آوردم و بعد یک ساعت اینا پام رو الکل زدم تا ضدعفونی بشه 

اما الان پام ورم کرده و درد می‌کنه و داغ هم شده 

میترسم چیزیم بشه چیکار کنم🥲🥲🥲

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بیرونش آوردی کامل بخاطر زهرشه

آره کامل بیرون آوردم خداروشکر که توی پام چیزی نموند اما الان خیلی پام درد داره سخت میتونم راه برم چیزیم نمیشه؟دکتر برم؟کزاز نگیرم

سوزن کامل در اومد ؟

آره کامل درآوردم ولی از ظهر تا الان پام خیلی درد می‌کنه 

وقتی راه میرم اذیت میشم ورم هم داره بعده اینکه الکل زدم کامل حموم هم رفتم و تمیز کردم کلا اما بازم درد دارم

آره کامل بیرون آوردم خداروشکر که توی پام چیزی نموند اما الان خیلی پام درد داره سخت میتونم راه برم چی ...

اگر میتونی برو دکتر 

اما دردش طبیعیه دیگ یچیز تیزپاتوسوراخ کرده روشم راه میری بدتر

وای اسی هفته قبلی میخواستم برم بیرون عجله داشتم. بدو رفتم داخل اتاق گوشیمو بیارم سوزن کاملللل یعنی ک ...

وای عزیزم واقعا بده دردش برای من که هنوزم آروم نشده

الان خوبه پات؟