2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام خصوصی بگیرم همسرم و با خودم ببرم چون بچه کوچیک دارم پیش مامانم باشه خیالم راحت تره اگه بود ...

میشه خصوصی گرفت بچه هم بیاریم پیش خودمون اون شب؟

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

من ۲تخته بود خیلی راضی بودم

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بچه اولت و منظورته؟

بله

بچه اولت و منظورته؟

اول ودوم دیگه 

نمی‌دونم برای منم این سواله منم خیلی دوست دارم بچه م و ببرم پیش خودم این جوری خیالم راحت تره

برادر همسرم قم هستن، هیچ کسی تو قم ندارن

فرزند سوم دنیاآمد، خودش بیمارستان رفت موند اتاق خصوصی گرفت، دخترش هم پیشش بود، نمیتونست بگذاره خونه

کاش همه شهرها وبیمارستانها اینطور باشن

برادر همسرم قم هستن، هیچ کسی تو قم ندارنفرزند سوم دنیاآمد، خودش بیمارستان رفت موند اتاق خصوصی گرفت، ...

کدوم شهری ؟ زنگ بزن سوال کن از بیمارستانی که میخوای بری این جوری که خیالت راحت میشه منم دلم نمیاد بچه م و لذا م برم همه ش یه جوریم درسته پیش مامانمه جاش آمنه بازم همش این جوری باید فکرم پیشش باشه