2777
2789
عنوان

چند وقتی میشه دیگه نماز نمیخونم

211 بازدید | 35 پست

یا یکی درمیون میخونم اونم سریع میخوام تموم بشه.

حس میکنم روحم خیلی داره تاریک میشه دیگه

حس میکنم خدا ولم کرده، دیگه بهم نگاه نمیکنه، باهام قهر کرده🫠

انگار تو باتلاقم هرچی دست و پا میزنم هیچی اوکی نمیشه اون حسِ خوبی که قبلا داشتم برنمیگرده.

میشه یه چیزی بگین یا یه راهکاری که اجراش سخت نباشه؟

●اگه میخواین سرزنشم کنید یا شعاری و کلیشه ای صحبت کنید، نظر ندین🙏🙂

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

خدا خیلی دوستت داره 

برو دو رکعت نماز بخون

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امروز فهمیوم انتخاب اشتباهم بابت سبک شمردن نمازم شد

چون خیلی از خدا کمک خواستم ولی خودم واجب خدا رو سبک شمردم 😭

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

منم نمیخونم نمیدونم چرا تاثیری رو زندگیم نزاشته 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

منم نمیخونم نمیدونم چرا تاثیری رو زندگیم نزاشته

بخون تاثیر خوبی میذاره 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

منم جندماهه نمیخونم از خدا دلخورم، ازش خیلی شاکیم! حس میکنم هرچی صافتر و مهربانتر و شاکرتر و انسان تر باشیم و‌هرچی بیشتر عبادت کنیم و در راه درست بریم بیشتر گرفتار میشیم و تو بدبختی فرو میریم، بیشتر مشکل میاد سر راهمون😔😔