2777
2789
عنوان

چند وقتی میشه دیگه نماز نمیخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 35 پست
منم نمیخونم نمیدونم چرا تاثیری رو زندگیم نزاشته

به عنوان کسی که یه مدت نماز صبحمم نمیذاشتم خطا بره الان حال روحیم بده

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

بخون تاثیر خوبی میذاره

قبلا میخوندم یهویی ول کردم

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو حموم دوش بگیر اب نمک دریا درست کن بریز روی سرت و کل تنت. غسل کنی بهتره روحت پاکسازی میشه بعد بیا ...

نمک دریا از کجا بیارم الان🫠

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

قبلا میخوندم یهویی ول کردم

بنظرم ب خدا نزدیک شو حس خیلی خوبیه 

زندگیت برکت میگیره 

خواهش میکنم رو حرفم فکر کن 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

الان اذانه.همگی بریم نماز.التماس دعا

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
منم جندماهه نمیخونم از خدا دلخورم، ازش خیلی شاکیم! حس میکنم هرچی صافتر و مهربانتر و شاکرتر و انسان ت ...

میدونی حکایت چیه

حکایت اون داستانس که میگه تو وقتی عینکت لکه دار بشه لون موقع پاک میکنی لباست کثیف بشه اخر هفته جمع میکنی میندازی ماشین فرشت کثیف بشه سر سال میشوری

خدام اینجوری گوشتو میپیچونه..

اونایی که کلا بیخیال و بی توجهن میذاره سر سال به موقعش

الان حکایت ماعه

من بلافاصله گوشمو میپیچونه بازم درس عبرت نمیشه واسم🥲

من وقتی میخونم مث شما حالم خراب میشهجوری ک‌تیک عصبیم برمیگرده

من وقتی نمیخونم اینجوری میشم

خیلی من همش حس گناه دارم حس رها شدگی دارم

من حس عذاب وجدانمم دیگه خیلی وقته کار نمیکنه

ولی حال روحیم بدع

منم اینجوری شدم متاسفانه خیلی از خودم ناراحتم

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.