2777
2789
عنوان

برقا رفتن شوهرم رو مخه

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام بخور دیگه چیکار بنده خدا داری گیر میدین به همه چی

تخمه دوس ندارم

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
😁😁😁چکارش داری بذار صفا کنه تو این گرما

خدا نکشدت با این پروفایلت😂😂😂😂😂😂💔

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

شیرینی چرا نخرید حالا

دیشب خرید 😅

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

😂😂😂وای چرا این مردا اینجوری‌انننننن

داشتیم از خونه مادرم میومدیم 

اعصابم خورد بود 

ی مسیر یک ساعت و نیمو همش تخمه میشکست

ینی دلم میخواست خفش کنممممممم

درکتون میکنم😂😫

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

اوه خاهرجان بیا بقلم بوست کنم دقیقاااا😄😄😄😄😄

🥰

عه برق ما هم ۵ رفته بود الان اومد،از کدوم شهری

زاهدان 

🥰

یاد فیلم رحمان 1400 افتادم 

سر زایمان زنش بالاسرش تخمه میشکست هر چی هم پوستشو دور تر پرت نکنه یعنی نگران تره😂😂😂😂

شاید شوهر تو هم نگرانه

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

😂😂😂وای چرا این مردا اینجوری‌اننننننداشتیم از خونه مادرم میومدیم اعصابم خورد بود ی مسیر یک ساعت و ...

من یه سری گفتم خوب بخور بهم میگ تخمه چجوری میخورن همرو ریخت

باز خوبه اینترنت داری ما که وقتی برق میره نت گوشی هم قطع میشه

وآسه ما هم همینطوره ...قبلا اینجور نبود یسالی هست اینجور شده 

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت