2777
2789
عنوان

تعطیلی مدارس

193 بازدید | 12 پست

سلام دوستانی که بچه ابتدایی دارید مدرسه اعلام کرده تا چندم باید برن واینکه امتحان اخرسال قراره ازشون بگیرن؟مدرسه دخترمن گفته تا16خرداد کلاس چهارمه هنوز امتحاناشونم شروع نشده یه فصل ریاضی مونده مگه نمرات توصیفی نیست پس امتحان اخر ترم چیه دیگه دخترمن از اول سال تقریبا یک روز درمیون ازمونک داشتن هزارتا نمره دارن باز امتحان آخهههه ...

گفتن تا ۳ شنبه هفته دیگه بیان.امتحانم گرفتن تموم شد کلاس سوم

دختر من چهارمه نصف کتابارو  بیشترمیخوان امتحان کلی بگیرن خیلی وهارم سخته سنگینه شماتهران هستید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من چهارمه نصف کتابارو بیشترمیخوان امتحان کلی بگیرن خیلی وهارم سخته سنگینه شماتهران هستید؟

تا ۱۶م خیلیه امسالو که نکفتن پنجمه ولی پارسال قبل خرداد تعطیل شدن البته هنوز درساشون ی چندصفحه از چندتاش مونده تدریس کنن معلمشون هم گفته آزمون نمیگیره از اول سال گفت

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

دخترمن ششم هست امتحانات هماهنگ هست بعد اون هم آزمون تیزهوشان بعد اونم جشن فارغ تحصیلی فکر کنم نمی دو ...

مدرسه ما گفتن از 16خرداد امتحان ششمی ها شروع میشه

تا ۱۶م خیلیه امسالو که نکفتن پنجمه ولی پارسال قبل خرداد تعطیل شدن البته هنوز درساشون ی چندصفحه از چن ...

گفتن بخاژر تعطیلی های قبل عید اینور سال باید جبران بشه کتابای دیگه تموم شده تقریبا ولی ریاضی یکم مونده این هفته تموم میشه ریاضی هم