2777
2789
عنوان

خلیج عربی

232 بازدید | 10 پست

تصویر پایین رو نگاه کنید 

جدیدا داخل گوگل مپ اسم خلیج فارس 

به خلیج عربی تغییر کرده 

حالا برای درست کردنش کلا ۲ دقیقه هم وقت نمیبره و برای انتشارش ۱ دقیقه نهایت

برای درست کردنش متن پایین رو بخونید 

و اگر ایرانی هستید بزارید تنها سرمایه ایران برای خودمون باشه نه اعراب 

برید داخل گوگل مپ

بعد help and feedback

بعد Send products feedback

و در نهایت این متن رو براشون ارسال کنید

Dear Google Maps team,

There is a critical error on the map regarding the naming of the Persian Gulf.

It is incorrectly labeled as "Arabian Gulf", which is not historically, geographically, or internationally accurate.

The correct and internationally recognized name is Persian Gulf, as it has been used in all global maps, atlases, and official documents for centuries.

I kindly request that this issue be corrected as soon as possible to reflect the accurate historical and geographical naming

Thank you for your attention to this important matter.(برداشته شده از تاپیک یک کاربر)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه تغییری به حال ما داره وقتی ۴ ساعت در روز برق نداریم ووووووو…..

بعد ها دردسری میشه که بیا و ببین

تکیه ایی از کشورمون هست

دختر کوروش بزرگ 👸👸     عرب هر چه باشد مرا دشمن است کج اندیش و بدخلق و اهریمن است 👿       خلیج همیشه فارس✌

جدید نیست و برا خیلییییی وقت پیشه تو مپای دیگه خلیج فارس هستبعدم پسر ترامپ توییت زد و نوشت خلیج فارس ...

جدی ؟؟

آدم نمیدونه به کدام خبرگزاری اعتماد کنه آخه

دختر کوروش بزرگ 👸👸     عرب هر چه باشد مرا دشمن است کج اندیش و بدخلق و اهریمن است 👿       خلیج همیشه فارس✌

هر چی میخورن که سیر نمیشن

بیشتر بخورن اون مرتیکه کله زرد یه تاجر پول پرسته، اینم میخواد بخره بزنه به نام عربا

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

بیشتر بخورن اون مرتیکه کله زرد یه تاجر پول پرسته، اینم میخواد بخره بزنه به نام عربا

کله زرد یه تنه گند زده تو دنیا