2777
2789

یک سال پیش شوهرم تو تایمی که هیچ مشکل و دعوا و بحثی با هم نداشتیم استوری گذاشته بود : حبس ابد خورده بودی تو دلم ، آزادیت مبارک 

واقعا من از این چه برداشتی باید بکنم ؟

اگه برا من گذاشتی که خب خدارو شکر تکلیفتو باهام روشن کردی پس دوسم نداری و تو این زندگی دیگه جایی ندارم

اگه هم برا کس دیگه گذاشته بودی و کس دیگه تو قلبت حبس ابد بوده با وجود من ، که دیگه من این وسط چیکارم ، اصلا اینجا دارم چیکار میکنم ؟!

مارو بخیر و شما رو به سلامت در هر صورت آدم اضافه ی اینجا گویا که منم 😊

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊

مردا بعضیاشون خیلی عقلشون کمه تو این موارد

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدمی که بالغه حرفای این مدلی رو استوری نمی کنه

باهاش صحبت کردی ؟

بهش بگو حرفی داری بهم بگو اینکارا واقعا بچگونه س

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

معلومه هنوز شوهرتو دوست داری که هی تاپیک میزنی براش .

اگه واقعا در کنارش خوشحالی بمون و اگه خوشحال نیستی و عذاب میکشی طلاق بگیر خودتو راحت کن سختیش فقط اولاشه بعدش آرامش داری

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

به نظرم باید ازش بپرسی وقتی همسرته اونقدری بهت نزدیک هست که بتونی راحت بپرسی با حدس و برداشت خودتو اذیت نکنی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
معلومه هنوز شوهرتو دوست داری که هی تاپیک میزنی براش .اگه واقعا در کنارش خوشحالی بمون و اگه خوشحال نی ...

تو این یکی دوروزه خودمو تو فشار گذاشتم که تکلیف زندگیمو روشن کنم ، چون تو دنیای واقعی به کسی اعتماد ندارم اینجا چیزایی که به ذهنم میانو مطرح میکنم تا تصمیم بگیرم

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊

به نظر من مستقیم ازش سوال کن که دلیلش برای گذاشتن اون استوری چی بوده...بعضی از مردا بی عقلن همینطوری از هر جمله ای که خوششون بیاد استوریش میکنن بدون اینکه به این فکر کنن که ممکنه سوءتفاهم به وجود بیاد با اون استوری...مستقیم ازش بپرسی خیلی بهتره تا بخوای این کارش رو تو ذهنت آنالیز کنی و خودتو اذیت کنی...

تو این یکی دوروزه خودمو تو فشار گذاشتم که تکلیف زندگیمو روشن کنم ، چون تو دنیای واقعی به کسی اعتماد ...

برو مشاوره هر حرفی تهه دلته بزن تو تصمیم گیری کمکت میکنن

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!