2777
2789

هفته پیش آخرین مهلت بود که پول جشن رو بدیم واسه جشن الفبا و عکس یادگاری منم هی به شوهرم میگفتم میگفت لازم نکرده همش پول پول. اخر دیروز خودم ۱۰۰ تومن دادم پسرم برد وقتی امروز رفتم دنبالش هوا گرم بود روپوششو درآورد داد دستم دیدم تو جیبش پوله گفتم چیه گفتم خانم داده. رفتم سرکلاس تا خانم نرفته دیدم مادرا دورشن منو از دور دید فهمید گفت بهتتون زنگ میزنم. دیگه اومدم خونه خودم زنگ زدم گفت پول جشنشو خودم دادم منم گفتم لازم نبود چرا زحمت کشیدین گفت نه اینجوری دوس دارم و ناراحت نشین دیگه منم گفتم به نیت پدرومادرتون قرآن میخونم خدا رحمتشون کنه. 

هم خجالت کشیدم هم دعاش کردم که هنوز آدمایی هستن که دلاشون بزرگ و قلب مهربونی دارن.

حالا پسرم میگه چرا خانم پول داده نکنه جشن کنسل شده

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

نماینده کلاس میدونه من خونه مادرشوهرم زندگی میکنم فک میکنم اون بهش گفته. الان میگم خدایا یعنی انقد ظاهرم شبیه نیازمنداس

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شوهر. گدا زاده ای

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
چرا قبول کردی؟

دیگه چی بگم یعنی پس بدم بهش؟