2777
2789
عنوان

تیزهوشان و بدبختی من

91 بازدید | 4 پست

خانما من اول سالی خیلی جو گیر شدم خیلی می‌خوندم تا قبول بشم تیزهوشان الان نه میتونم بخونم نه دلم میخواد برم کلا زده شدم ...

من خیلی اعتماد به نفسم پایینه 

و حس میکنم خیلی زشتم 

و بچه های تیزهوشان خیلی هاشون خوشگلن و اعتماد به سقف دارن و نگاه به آدم نمیکنن ...

من اول سالی به اینا اهمیت نمی‌دادم الان نمیدونم چرا اینطوری شدم کلی تلاش کردم ولی دیگه اگه قبول شدم  نمی‌خوام برم  

دوستان کاربری دست دونفره 🙆🏻‍♀️🙆🏼‍♀️

عزیزم من ۶ سال تیزهوشان بودم سال به سال زشت تر میشدیم😂سال دوازدهمم که دیگه همه ریش و پشم دار بودیم ...

میتونم بپرسم شغلتون الان چیه ؟

به نظرت این همه سختی می ارزه ؟

دوستان کاربری دست دونفره 🙆🏻‍♀️🙆🏼‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم بپرسم شغلتون الان چیه ؟به نظرت این همه سختی می ارزه ؟

عزیزم‌من پشتم 

بله میرزه من مدرسه ام از نظر درسی خیلی قوی نبود ولی همون جو رقابتی خیلی اثر داشت

بعد اغلب بچه ها از خانواده های سطح بالا و تحصیل کردن

کلا محیط توی بزرگ شدن آدم خیلی تاثیر میذاره

من پارسال دبیرستانم‌تموم شد ولی هنوزم هرجا میرم میگم سمپادز بودم یا حتی توی خانواده همه خیلیی بهم احترام میزارن با وحود اینکه سنم خیلی کمتره

منم تیزهوشانم 

اعتماد به سقفم کجا بود خواهر 😭🤦‍♀️

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم