2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصله داری تهش هیچی نیست اگر واقعا عاشق ی رشته هستی و حس میکنی تا اخر عمرت حسرتش باهاته و تلاشگر هست ...

تهش هست

من همین الان دانشجوی پرستاریم

شاید شما به حد کافی نخونید

پس چطور میگید تهش هیچی ندارههمین الان کلی در آمد یه فیزیوتراپه

منظورم اینه اونقدر که بخوای برای خودت بزرگش کنی نیست اگر هذفتون درامد اصلا سمت این رشته ها نیاین چون به اندازه زحمتی که میکشی هم در نمیاری تازه اگر علاقه دارین که گفتم کنکور بدین منم نظرمو گفتم چون پرسیدین موفق باشید

منم دانشجوی فیزیوتراپی هستم ☺️

بعدشم عزیزم چرا ناامیدی القا میکنی

شما دوست نداشتی رشته تو شاید

وگرنه اینده شغلی خوبی هم داره

اینکه دلیل نمیشه بگی حوصله داریاا

اینطوری کل انرژی اونی که میخواد بخونه رو میگیری

من همین الان ادم ۴۵ ساله میشناسم که واسه کنکور میخونه

دکترای شیمی داشته ولی الان پشیمونه و داره برای کنکور میخونخ

بعدشم عزیزم چرا ناامیدی القا میکنیشما دوست نداشتی رشته تو شایدوگرنه اینده شغلی خوبی هم دارهاینکه دلی ...

شما وقتی داری سوال میپرسی باید انتظار هر پاسخی رو داشته باشی هر کسی طبق چیزایی که توی زندگیش تجربه کرده نظرشو میگه ببخشید اگر چنین حسی بهتون دادم