2777
2789
عنوان

از چه طریقی میشه معلم شد

200 بازدید | 27 پست

من دیپلم دارم 

دانشگاه چه رشته ای درس بخونم که بتونم معلم بشم به جز فرهنگیان و کنکور

کلا هر راهی هست واسه معلم شدن ممنون میشم اگه بگید

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   

میتونی بری دوره ببینی و بری توی غیرانتفاعی ها با درامد خیلی کم کار کنی

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهش دوباره باید آزمون استخدامی رو بدی

از طریق کدوم رشته ها میشه آزمون داد ؟

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   
علوم تربیتی ولی فکر کنم بازم باید آزمون استخدامی شرکت کنی

ازمون استخدامی اوکیه 

کنکور رو نمیتونم واقعا 

هیچ راهی آسونتر و راحتتر از فرهنگیان نیس

شرایط کنکور سخت شده نمیتونم واقعا

از طریق کدوم رشته ها میشه آزمون داد ؟

من دیدم شیمی خوندن و زیست خوندن و ادبیات حتی تربیت بدنی ولی آزمون دادن و پذیرفتن و رفتن معلم شدن 

ولی آسون ترین راه همون کنکور فرهنگیان هست اگه سنت بهش بخوره چون آزمون های استخدامی تعداد محدودی میگیرن و سخت گیری خیلی زیاده

.️.🩷🌝..

هر رشته ای که تدریس میشه الان معلمش هم لازمه برای ابتدایی علوم تربیتی ،روانشناسی ، و ...برای دبیرستا ...

اها یعنی میتونم روانشناسی بخونم بعدش آزمون استخدامی شرکت کنم 

ممنون عزیزم

من دیدم شیمی خوندن و زیست خوندن و ادبیات حتی تربیت بدنی ولی آزمون دادن و پذیرفتن و رفتن معلم شدن ولی ...

۲۱ سالمه 

فرهنگیان شرایطش سخته