2777
2789
عنوان

از چه طریقی میشه معلم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 27 پست
دیگه آموزش پرورش کم کم داره استخدامی رو حذف میکنه و بیشتر از فرهنگیان نیروهاشو جذب میشه اون یکیا از ...

ای بابا🚶‍♀️

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا تو انتخاب رشته آزاد موندم 

واقعا نمیدونم باید چه رشته ای برم که کار داشته باشه

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   
میتونی کنکور زیست و فیزیک یا هرچیزی که دوست داریبدی بعد دانشگاه قبول شدی برو استخدامی

اینم میشه 

ممنون عزیزم

اها یعنی میتونم روانشناسی بخونم بعدش آزمون استخدامی شرکت کنم ممنون عزیزم

بله حتما ،برای ابتدایی روانشناسی ها و مشاوره ها رو میگیرن 

هم به عنوان آموزگار هم به عنوان مشاور 

همه گروههای روانشناسی رو میتونی شرکت کنی 

من خودم دبیرم استخدامی اگه بخونی قبول میشی

چه خوووب 

بله حتما ،برای ابتدایی روانشناسی ها و مشاوره ها رو میگیرن هم به عنوان آموزگار هم به عنوان مشاور همه ...

پس میشه مشاور مدرسه هم شد 

بله توی آزمونهای استخدامی اگه مشاور بخوان فراخوان میدن

خوبه پس 

ممنونم

@margaritaa‍   

سلام عزیزدلم خوبی . شما یه جا کامنت گذاشتید دیدم ببخشید که  مزاحمتون شدم .راجب سوره ی شمس گفتید خوندنش فوق العاده خوش شانسی و محبوبیت میاره میخواستم بدونم خودت امتحان کردی عزیزم   

چندماه خوندی و روزی چندبار و اینکه تاثیرش از کی مشخص شد؟

میشه بپرسم خوش شانسی و محبوبیتی ک اورد در حد چ اتفاقاتی بود  و ایا محسوس بود بقیه ام چیزی بگن یا نه ؟

میخوام بدونم معجزه ام کرده برات؟🥺🌸

ببخشید سوالام زیادشد عزیزم ممنون میشم لطف کنی همرو جواب بدی 🙈 من دنبال خیلی سوره یا ذکر تجربه شده برای خوش شانسی هستم 🥺