2777
2789
عنوان

چرا میگین همچین آدمی پیدا نمیشه❓️

120 بازدید | 17 پست

توقع دارم با یک پسری که پاک مونده و در عین حال سالمه ازدواج کنم (منظورم از پاکی با جنس مخالف روابط خارج از عرف نداشته باشه)

با توجه به این که سن ازدواج پسرها به دلیل شرایط اقتصادی بالای ۳۰ رفته ...

اینجا میگن خودت گول نزن نیست

یعنی واقعا همه دنبال این چیزا بودن؟

نه همه که قطعا نبودن. مگه همه دخترها روابط قبل از ازدواج داشتن که همه پسرا داشته باشن؟

ولی با توجه به شرایط جامعه، به نظرم درصد کمی هستن. احتمالش کمه که آدم با چنین کسی برخورد کنه. چه برسه به اینکه اون آدم کیس مناسب ازدواج هم باشه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نه من میشناسم ک هست و ازدواج نکرده رابطه خارج عرف نداشته هست ولی سنش بالست

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما ضمن تحقیق از خواستگارهای که میان 

دعای یستشیر و سیفی صغیر بخونید 

انشالله همچین موردی نصیبتون میشه 

توجه به حسن خلق و ایمان طرف فراموش نشه 

بعد از ازدواج هم اصلا به گذشته طرف فکر نکنید 

قبل ازدواج بله تحقیق کامل کنید 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

چند سالشه؟ چون هرچی سن بالاتر بره احتمالش کمتر میشه

ن از همون جوونی کلا آدمی نبود هرز بپره ۳۷ ۳۸ سالشه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
شما ضمن تحقیق از خواستگارهای که میان دعای یستشیر و سیفی صغیر بخونید انشالله همچین موردی نصیبتون میشه ...

ممنون چندوقت بخونم؟

میشه بجاش هروز نماز جعفر طیار و زیارت عاشورا بخونم چون به اینا خیلی اعتقاد دارم 

ممنون چندوقت بخونم؟میشه بجاش هروز نماز جعفر طیار و زیارت عاشورا بخونم چون به اینا خیلی اعتقاد دارم

نماز جعفر طیار بخون و زیارت عاشورا هم حتما بخون

یستشیر ۴۰ شب 

سیفی صغیر ۹۹ شب 

اگه نماز شب میخونی میتونی ۴ رکعت نماز جعفر طیار رو با ۴ رکعت از نماز شب یکی کنی نیت هاشو 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بله درسته حالا نه اینکه اصلا اصلا اصلا نباشه ولی خب خیلی خیلی کمه

حالا چهار بار هم س.ک.س کرده باشه چی میشه مگه این علاقه وحشتناکتون به اولین بودن رو نمیتونم درک کنم واقعا 

نماز جعفر طیار بخون و زیارت عاشورا هم حتما بخونیستشیر ۴۰ شب سیفی صغیر ۹۹ شب اگه نماز شب میخونی میتون ...

بله نماز شب میخونم ولی قبل خواب 

ببخشید نیت کنم نماز شب و نماز جعفر طیار؟

بله نماز شب میخونم ولی قبل خواب ببخشید نیت کنم نماز شب و نماز جعفر طیار؟

نیم ساعت نزدیک اذان صبح پاشی بخونی بهتره حتی اگه اذان گفت آخراش اشکال نداره.پس نزدیک اذان صبح خیلی بهتره اگه راهی نداره آخر شب بخون.

آره مثلا ۲ تا دو رکعتی نافله شب میخونی 

بعدش ۲ دو دو رکعتی بعدی نافله شب رو میگی به نیت جعفر طیار و نافله شب قربت الی الله 

بعدشم که ۲ رکعت شفع و یک رکعت وتر و تمام 

نیم ساعت نزدیک اذان صبح پاشی بخونی بهتره حتی اگه اذان گفت آخراش اشکال نداره.پس نزدیک اذان صبح خیلی ب ...

ممنون

من هروقت ختم و چله برمیدارم آخرش حتما برام یک خواستگاری پیدا میشه

الان اینایی که با دعا خوندن میان یعنی خدا فرستاده و خوبن؟

ممنونمن هروقت ختم و چله برمیدارم آخرش حتما برام یک خواستگاری پیدا میشهالان اینایی که با دعا خوندن می ...

نمیشه بگی حتما خوبن 

باید علل و عوامل مادی رو هم در نظر بگیری 

یعنی حتما باید تحقیق کنی 

ما نمیتونی فقط به دعا اکتفا کنیم 

حضرت موسی مریض میشه پزشکی میگه دوای تو دست منه 

حضرت موسی بهش میگه من دعا میکنم و خوب میشم نیاز به علم و داروی تو ندارم 

خدا وحی میکنه به موسی میگه تا قیامت هم دعا کنی دعات مستجاب نمیکنم 

نمیشه که سنت های مارو زیر پا بذاری 

علم پزشک و شفای دارو هم از خداست 

حالا یکی ممکنه ناتو باشه و اتفاقی بیاد خواستگاریت 

پس باید تحقیق کنی 

فقط باید ملاک هاتو طبق دین قرار بدی 

مثلا ایمان طرف حسن خلق طرف خانواده خوب 

ریشه دار بودن خانواده اش 

الان به ذهنم نمیاد 

فقط شغل و ظاهر رو بذار آخری ها 

ولی از خدا کم نخواه که مثلا نگو قیافه نداشته باشه ولی خوب باشه 

بگو هم قیافه هم خوب باشه هم پول 

ولی تو توی انتخابت ظاهر و پول و شغل باید درصد کمی واسش قائل بشی 

اکثرش باید همون ایمان و حسن خلق باشه

طولانی شد چند باری بخون یادت نره