2777
2789
عنوان

بهش فرصت بدم یا ن

259 بازدید | 22 پست

ما ۸ سال باهم بودیم و قرار بود چند ماه دیگه ازدواج کنیم

خیلی تو رابطمون کم میذاشت بی اهمیت بود بارها دعوا کردم و ازم فرصت خواست ولی تغییر خاصی نکرد انگار ذوقی برای رابطمون نداشت ته همه اینا باعث شد من بشم ی دختر پرخاشگر

ی روز دعوامون شد و من پرخاشگری کردم اونم گفت من نمیتونم با دختر عصبی زندگی کنم نمیخوامت هر چقدر گفتم خودت با بی توجهیات منو ب اینجا رسوندی توجه نکرد گریه کردم التماس کرد اما راحت ولم کرد و رفت

الان بعد چند روز برگشته میگه بیا ب هم فرصت بدیم من خوب میشم تو هم دیگه ب من توهین و پرخاش نکن اما من دلم شکسته شخصیتم خورد و له شده و هیچجوره نمیتونم ببخشم

بنظرتون فرصت بدم یا جدابشم؟

هشت ساللللللللللل

چی میخوای از این رابطه که هشت ساله به سرانجام نرسیده 

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی سطحی ترین نیاز هارو هم نادیده میگیره

بکش بره سیفون رو این نکبت

هشت سال از عمرت گذاشتی پای این؟

چرا نیومده خاسنگارب هنوز؟

چطوری تحمل کردی

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

عزیزم پسری که بخواد خوب بلده به همه نیازهات توجه کنه و بیاد خواستگاری

بیخیالش شو و برو پی زندگیت

و بندازش تو سطل زباله

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...