2777
2789
عنوان

با طلاق چطوری کنار اومدید

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 26 پست
اااااا من 4 ماه عقد بودم اقدام به جدایی کردم 2 ماه بعدش هم طلاقمو گرفتم الان یه هفته شذه که تموم شده

من فقط منتظر وام ازدواجمم همین

۲ماه عقد کردم ۴۰ روزش قهر ۲۰ روزم دعوا

لایک نکن خواهر من

من فقط منتظر وام ازدواجمم همین۲ماه عقد کردم ۴۰ روزش قهر ۲۰ روزم دعوا

وای من دوهفته بعد از عقد تصمیم به جدایی گرفتم

دوهفته همش دعوا بعدش هم دوهفته قهر خواستم جدا شم ولی خانوادم و خانواده اون و فامیلا نزاشتن گفتن خیلی زوده الان تصمیم نگیر فرصت بده 

شد 4 ماه دیگه چند وقت بعدش عروسیم بود تور رزور کرده بودم آرایشگاه نوبت زده بود تالار همه چی. چند روز بعدش میخواستم جهیزیه ببریم که زدم بهم و گفتم نمیخوام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من دوهفته بعد از عقد تصمیم به جدایی گرفتمدوهفته همش دعوا بعدش هم دوهفته قهر خواستم جدا شم ولی خا ...

چقدر بده واقعا

من انگار با دروغاش ازدواج کردم

اصلا شبیه آدم قبل ازدواج نیست

لایک نکن خواهر من

چند سالته

ازدواج نکردم نکردم ک با آدم باایمان و با اخلاق ازدواج کنم

نه کار داشت نه خانواده درست و درمون نه هیچ پولی

همه رو نادیده گرفتم برا اخلاق و تهش این نتیجه شد

با دروغ اومد جلو

لایک نکن خواهر من

ازدواج نکردم نکردم ک با آدم باایمان و با اخلاق ازدواج کنمنه کار داشت نه خانواده درست و درمون نه هیچ ...

من اتفاقا کار داشت حقوقشم بد نبود درس میخوند توی یه دانشگاه خود و داشت ارشد میگرفت 

منم به خاطر به ایمانی و این چیزا ازدواج کردم که نه با ایمان بود نه با اخلاق بد دل بود 

من اتفاقا کار داشت حقوقشم بد نبود درس میخوند توی یه دانشگاه خود و داشت ارشد میگرفت منم به خاطر به ای ...

کاش همه راست و حسینی بودن

وقتی دروغ بالاخره برملا میشه چرا دروغ میگن؟؟

لایک نکن خواهر من

کاش همه راست و حسینی بودنوقتی دروغ بالاخره برملا میشه چرا دروغ میگن؟؟

🥲🫶همه که مث شما زلال نمیشن دوست عزیزم

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3