2777
2789
جدایی همیشه به معنای تموم شدن زندگی نی خانم جدایی گاهی میتونه یه شروع باشه واسه یه زندگی جدید دور از ...

بله ولی تا آدم سر پا بشه طول میکشه

بنظرم جدایی نیست ک اسیب زننده ست ، اون ضربه هاییه ک طرف بهت وارد کرده اذیت کنندس

لایک نکن خواهر من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم الان تو شرایطش هستم تو جمع رفتن آزارم میده و حوصله ندارم دوسش نداشتم اصلا خوشم خواستم جدا شم ...

طلاق ذاتا اسیب زاس فارغ از دوست داشتن یا نداشتن

لایک نکن خواهر من

بله ولی تا آدم سر پا بشه طول میکشهبنظرم جدایی نیست ک اسیب زننده ست ، اون ضربه هاییه ک طرف بهت وارد ک ...

آره خانم حق دارین واقعا سخته 

جدایی خیلی اذیت کننده نی 

بیشتر اونی اذیت داره که باعث این ناراحتی ها بوده و نمیخاد قبول کنه 

بله ولی تا آدم سر پا بشه طول میکشهبنظرم جدایی نیست ک اسیب زننده ست ، اون ضربه هاییه ک طرف بهت وارد ک ...

من تازه جدا شدم، اونقدري كه من از بودن كنار شوهرم عذاب ميكشيدم الان واقعا خلاص شدم، البته به قول شما اين خرابه اي رو كه مونده رو بايد كم كم درست كنم، ولي بي نهايت خوشحال و راضي ام از تصميمم

نمیدونم الان تو شرایطش هستم تو جمع رفتن آزارم میده و حوصله ندارم دوسش نداشتم اصلا خوشم خواستم جدا شم ...

منم همینطور 

حوصله هیچ بنی بشری رو ندارم

کلا از خونه زیاد بیرون نمیرم شاید بشه ۱هفته هیچ جا نرفتم از تختم جدا نمیشم و ی حس کرختی و بی حوصلگی دارم

لایک نکن خواهر من

اره دقیقا باید درس بخونم اما نمیتونم اصلا حوصله ندارم

خیلی خستم خیلی 

فک کن ی ادم سالها زمان میذاره دومینو درست میکنه تو دقیقه ای همش خراب میشه

دقیقا این حسو دارم حس بیهوده تلاش کردن بیهوده زمان و انرژی و احساس گذاشتن واسه ی دروغ

لایک نکن خواهر من

خیلی خستم خیلی فک کن ی ادم سالها زمان میذاره دومینو درست میکنه تو دقیقه ای همش خراب میشهدقیقا این حس ...

من زیاد ژول نکشید و تو نامزدی جدا شدم اما نمیدونم چرا اینطوری شدم