2777
2789
عنوان

یه پسره دانشگاه ول نمیکنه بیاید

137 بازدید | 12 پست

بچه ها من بر یکی چندتا جزوه فرستادم گفته بود میتونید بفرستید منم گفتم اره مشکلی نیست  حالا دیگ ول نمیکنه واقعا رفته رو مخم چپو راست میگ کاری ندارید خسته نباشید فلان بیسار باید جبران کنم بعدا اصلا ی رفتارای مسخره ای سر کلاس میکنه خز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اینکه اویزون شده و با رفتاراش اذیتت می‌کنه یا اینکه هنوز بازم جزوه میخواد و این اذیتت کرده

نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که توی زندگی واقعیم نیست بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

یعنی اینکه اویزون شده و با رفتاراش اذیتت می‌کنه یا اینکه هنوز بازم جزوه میخواد و این اذیتت کرده

نه رفتاراش چپوراست سرکلاس فامیلیمو صدا میزنه این چیزو نمیخواید جزوه نمیخواید ، ی بار گفت میخوام جبران کنم منم گفتم نیازی نیست ی جزوه این حرفارو نداره 

بعد زل میزنه تو مخمه 

نه رفتاراش چپوراست سرکلاس فامیلیمو صدا میزنه این چیزو نمیخواید جزوه نمیخواید ، ی بار گفت میخوام جبرا ...

برو خب بگو دیگه تکلیف رو معلوم کن مثلاً هر وقت صدات زد بگو آقای فلانی من چیزی نیاز ندارم لازم نیست هر دقیقه از من بپرسید و اگر برای جبرانه دیگه نیازی نیست این کارتون من رو اذیت می‌کنه و امیدوارم بار آخر باشه در ضمن همش هم به من زل میزنید این کار ناپسند و زشته بعدش هم به چند تا از دخترا کلاس بگو که هماهنگ باشن و بهشون جزوه بده یا حتی یکی دو تا از پسرا فقط ی بار که فکر نکنه خبریه 

تا جایی که میتونی یه جایی بشین که توی زاویه دیدش نباشی و اینکه جوابش رو نده اگر تکرار کرد بلاکش کن و اگر تکرار کرد دیگه بین خفش کن این ادب رو رد کرده و رودار و پرروئه اگر هم پیشنهاد داد پارتنر بشید قبول نکن

نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که توی زندگی واقعیم نیست بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

برو خب بگو دیگه تکلیف رو معلوم کن مثلاً هر وقت صدات زد بگو آقای فلانی من چیزی نیاز ندارم لازم نیست ه ...

مرسی از توضیحت قشنگم 

همین کارو میکنم، والا ادم انقد پرو ندیدم خزززززز

مرسی از توضیحت قشنگم همین کارو میکنم، والا ادم انقد پرو ندیدم خزززززز

موفق باشی گلی