2777
2789

من ۴۲ سال دارم ۱۶ هفته ام هست، ۴ سال نازایی ثانویه داشتم، بعد یکبار ای وی آف رفتم کلا ۲ تا فولیکول داشتم که جنین تشکیل نشد با خودم گفتم خدایا باشه دیگه من بی خیال شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم سونو ان تی ، عدد ان تی م ۲ بود دکتر طهماسبی گفت احتما بچه ت دختره، دیگه چون سنم بالای ۴۰ بود رفتم آزمایش سلفری (nipti) حدودا ۱۵-۱۶ روز طول کشید تا جواب بیاد، بعد به همسرم زنگ زدن گفتن ریسک برای سندرم داغون هست ، بیایین همین جا امنیو رایگان انجام میشه(من آزمایشگاه نیلو رفته بودم)

دو هفته عذاب و گریه التماس آش نذری و دعای توسل نذر امام رضا …. دیگه نگم این دو هفته که لازم بود سن جنین به ۱۵ هفته برسه من چقدر ذکر گفتم و گریه کردم ……. 😭😭😭 تا رسید رو امنیو رفتم نیلو از قبل هم هماهنگ کرده بودم که با دکتر حقیقی وقت امنیو بگیرم .

طبقه چهار نیلو آزمایشگاه ژنوم نیلو رفتم فرم دادن گفتن برای جواب اورژانسی ۵.۲۰۰ بدین و گرمه ۱۵-۲۰ روز طول میکشه….پولو پرداخت کردیم یه نمونه خون همونجا تو ژنوم گرفتن گفتن امنیو سنتز باید بری خ کارگر شمالی دکتر حقیقی اونجا نمونه میگیره بعد نمونه رو بیار اینجا

نمونه گیری امنیو تقریبا ۱۰-۱۵ دقیقه طول کشید با اینکه خیلی کار ترسناکی بود ولی ایشون واقعا انقدر که تعریف میکنن واقعا تبحر داشتن و من اذیت نشدم، راستی مبلغ ۳ میلیون هم مطب دکتر حقیقی پرداخت کردم، دیگه دوباره برگشتیم نیلو نمونه رو دادیم و روز چهارشنبه بود گفته دوروزه جواب میاد که یکشنبه بعد متاسفانه زنگ زدن گفتن جواب مثبت بوده سه روز دیگه بیا جواب کتبی بدیم 

جواب رو گرفتم و بردم دکترم درخواست خاتمه بارداری داد

انقدر دکترم بی انصافه که تنها چیزی که میدونست این بود که تند تند به منشیش بگه شماره کارت به من بده برای روز بیمارستان گفت ۱۵ خودم میگیرم و بیمارستان هم جدا گفت ۶ صبح میری قرص و شیاف میزنن بچه دفع شد زنگ میزنن من میام میبرمت اتاق عمل واسه کورتاژ

دیروز ازش میپرسم خانم دکتر پزشک قانونی کجا برم گفت برو نت سرچ کن هرجا نزدیکه برو من رفتم پزشک قانونی مرزداران بعد اونجا بهم گفتن سقط فقط خ بهشت باید بری، امروز از اونجا میام خسته و غمگین و داغونم ….. اصلا نمیدونم چیکار کنم 

مدارک دادم پذیرش کردن و پول گرفتن گفتن برو دوشنبه بیاد خلاصه برای جنینی که خودشون میدونن مشکل داره ۴ هفته ست هم آزمون پول میچاپن هم دارم هر روز گریه میکنم و از سقط هم میترسم