2777
2789

من گرفتم حال روحیم انرژیم خیلی عالی شد ۳ ۴ روزه ولی دیگ کم آوردم غذا خوردم وزنم. برگشت 

یه وعده حذف کنی بهتره یا کالری شماری

سوره طلاق“وَمَن يَتَوَكَّل عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسبُهُ” و هر کس بر خدا توکل کند، خداوند برای او کافی است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همیشه هستم! سبک زندگیمه گلم و حرفه ای هستم، هر سوالی داری در خدمتم گلم.

سبک زندگی ینی چطوری میشه توضیح بدین

سوره طلاق“وَمَن يَتَوَكَّل عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسبُهُ” و هر کس بر خدا توکل کند، خداوند برای او کافی است

من همیشه هستم! سبک زندگیمه گلم و حرفه ای هستم، هر سوالی داری در خدمتم گلم.

ینی فقط آب میخورید؟

من منظورم اینه که چن روز کلا بجز آب چیز دیگه مصرف نکنم اونو میگم رژیم آب

سبک زندگی ینی چطوری میشه توضیح بدین

به کسی توصیه نمیکنم ولی من باهاش سازگارم، یعنی همیشه روزه آب هستم، ۳۶ ساعت فقط آب میخورم گاهی ۴۸ ساعت گاهی ۷۲ ساعت و غیره. فشار خونم و قند خونم کنترل شده و دارو دیگه نمیخوام

جدی؟آخه بعضیا میگن مضره موهات میریزه

من برای سودا گرفتم طبعم بهم ریخته بود تعادل مزاج نداشتم 

و حالم اوکی شد ۳ روزه مشکلی ایجاد نمیکنه تازه من شام هم میخوردم یکم و گفتم کنارش هم وزن کم کنم ک نشد

رژیم اب ن

ولی یک ماه هشت لیوان اب هرروز برا بهتر شدن پوستم میخوردم

دم ب دقیقه دسشوری بودم

خیلی بده

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

رژیم اب نولی یک ماه هشت لیوان اب هرروز برا بهتر شدن پوستم میخوردمدم ب دقیقه دسشوری بودمخیلی بده

وای دقیقا این زود زود دسشویی میگیره خیلی بده من دو لیوان چای بخورم سه روز باید برم دسشویی😂🤦‍♀️

به کسی توصیه نمیکنم ولی من باهاش سازگارم، یعنی همیشه روزه آب هستم، ۳۶ ساعت فقط آب میخورم گاهی ۴۸ ساع ...

چقدرررر زیاد  

بدنت ماهیچه از دست نداده؟