2777
2789
عنوان

یک روز من اینجوری میگذره

213 بازدید | 22 پست

صبح بیدارمیشم دست وصورتمو میشورم وصبحانه نخورده میرم سرکمد 

هرمانتویی ک دستم بیاد میپوشم و قربون صدقه ی شال وشلوار مشکیم میرم که همه جوره وباهمچی ست میشن

میپوشم ومیزنم بیرون 

کسی به من نمیگه بیا صبحانه بخور 

نمیگه مواظب خودت باش 

نمیگه لباس تیره نپوش خب هوا گرمه 

حتی کسی بامن خداحافظی نمیکنه 

میرم بیمارستان ومستقیم دست میشورم میرم سرعمل 

اونجا یه خانوم بالای دویست میلیون خوابیده تا خوش فرم بشه 

یه جراح دویست تومن میگیره تا سرماه یه بی ام و دیگه به جمع ماشیناش اضافه کنه 

و

من 

پنج شیش ساعت ساکشن میکنم ساکشن چربی که هر مردی رو از پا درمیاره 

برای چندرغاز 

برای پولی که نمیشه باهاش به نصف ارزوهاتم رسید

تا شب گان بگان میشم 

هروقت جناب جراح از صندلی نشینی خسته شن و امر کنن برای امروز بسه میرم که برم خونه اگه شانسم بگیره واون شب شیفت اون یکی بیمارستانم نباشه

دمپایی طبی و درمیارم و جای اون ضد واریسای لعنتی یه جفت صندل میپوشم و میزنم بیرون پشت فرمون ک میشینم دستام برای گرفتن فرمون جون ندارن 

میرسم خونه 

کسی بهم نمیگه خوش اومدی 

کسی نمیگه خسته نباشی 

نمیگه دختر تو فقط ۲۴سالته چرا انقد پیرشدی 

نمیگه شام خوردی؟

یه اب میزنم به صورتمو میرم که بخوابم برا صبح فردا 

اینجا 

این خونه

هم پدر داره هم مادر 

اما خیلی وقته برای من فقط یه سقفه 

یه سقف ....

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ دنبال پول بیشتر هستی دو تا بیمارستان کار نکن، بجاش ی شغل دیگ همراهش داشته باش 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

با اینا خودتو اذیت نکن ان شاءالله همیشه سالن باشی بتونی رو پای خودت وایستی . مواظب خودت و سلامتیت باش والسلام بقیه فکرا الکیه باعث میشه از لحاظ روحی و جسجی مچاله شی . اینارو فک نکن . مثبت اندیش باش .

من خودم یمدت سر هرچیز مسخره فکر میکردم شاید مسخره ن واقعی ولی هیچی فکری ارزش سلامتی نداره . الان سنم بالا رفته نریض هم شدم همه جا تنها میرم پدر و مادرمم مسن . فقط میگم کاش خدا بهم سلامتی بده همین الان میتونستم سالم باشم مث قبل میرفتم سرکار و هیچ فکر الکی هم نمیکردم . همین اینا توصیه هایی بود ک میتونستم بهت بکنم .

الهی بگردممم برات دختر 🥲🥲🥲

فدای تو عزیزم❤️

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

عزیزمم💔ولی قلم خوبی داری

برادلم زیاد مینویسم

مرسی ازت

اگ دنبال پول بیشتر هستی دو تا بیمارستان کار نکن، بجاش ی شغل دیگ همراهش داشته باش

هرجا بخوام کارکتم خستگی خودشو داره 

حقیقتش هنر یا تخصص دیگه ای هم ندارم

نمیشه گفت بخاطر پولش نیس چون خودم باید از پس خودم بربیام ولی خب اینکه نمیخوام زیادخونه باشمم بی تاثیرنیس

با اینا خودتو اذیت نکن ان شاءالله همیشه سالن باشی بتونی رو پای خودت وایستی . مواظب خودت و سلامتیت با ...

مرسی عزیزدلم ازت ولی خب 

چه میشه کرد 

من باید حداقل از پس خودم بربیام 

ای بابا ناراحت شدمخداروشکر کن سالمی پول داری شغل داری هدف داری(احساس میکنم مادر پدرتونم همین احساس و ...

پدرومادرم😂

اونا اصلا احساسی به من ندارن...💔

حق داری عزیزم خیلیا خانواده هاشون دیگه محبتی ندارن فقط خدا رو شکر کن شغل داری یه پولی هم میاد دستت ه ...

تقریبا تنها دلیل ادامه دادنمه 

همینکه هست کافیه

خداروشکر

مرسی عزیزدلم ازت ولی خب چه میشه کرد من باید حداقل از پس خودم بربیام

میدونم عشقم اول سلامتی اونقد فک میکنی هن گ میکنی فکر اینکه یکی بهم اهمیت بده نباش میدونم سخته بی محبتی ولی گاه میشه ادم دیگ محبت بدرک چیزایی ک قبلا داشته رو هم حسرتشو میخوره . منی ک الان میگن کاش چن سال قبل بود فکر الکی نمیکردم یا زیاد ب سلامتیم اهمیت میدادم الان اینجورنمیشدم .