2777
2789

من ۵ سالبعد از جاریم و ۱ سال بعد خواهرشوهرم عروس شدم اول جاریم باردار شدن که پسر بود بعد من خداخواسته و دختر شد از همون موقع باهام بد شدن دلمو شکستن بارها باعث شدن فکر کنم چقد بی ارزشم دخترمو مسخره کردن و حرفایی زدن که دل من مادر بشکنه کلی فرق گذاشتن بچه اونو بغل میکنن و بچه من رو نه...خواهرشوهرم خیلی دنبال دوا درمونه و باردار نمیشه خیلی همیشه نگرانش بودم کمکش میکردم دلداری میدادم اما اومم بدتر از همه باهام رفتار کرد اونم بی محلم کرد همش پیش جاریم و پسرش بود حتی بمنم یه زنگ نمیزنه من هیچوقت در حقشون بدی نکردم حتی بارداریمم تا چندماه مخفی کردم که اگه اونم باردار شه اما الان که باردارم شوهرم همش میگه کاش خدا به خواهرمم بچه بده منم گفتم نگو اینجوری بگو پسر بده اخه خانواده شما بچه رو پسر میدونن دختر کسر شان براشون محسوب میشه هیچی نگفت سکوت کرد ولی واقعا نمیدونم چطوری دل شکسته م رو اروم کنم اگه بخوام از رفتاراشون بگم شاید یه کتاب میشه نوشت ازش...همش میگم خدایا یعنی دلم گی اروم میشه کی میتونم رفتاراشونو فراموش کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور ادما برن به درک 

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

بسلامتی دوباره باردار شدین؟! 

شماهم محل نده عزیزم کاری به کارشون نداشته باش اینجوری اروم تری

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

مشکل اینجاس ک شما اونارو خیلی بزرگشون کردی 

اونا هیچکس شما نیستن 

خودت و همسرت برای دختر گلت کافی هستین 

محبت نمیکنن؟ خب نکنن

محل نمیذارن؟ نذارن ب جهنم

تمرکزت رو بذار روی پیشرفت زندگیت 

نذار حرفاشون مثل خوره بیفته ب جونت 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

مشکل اینجاس ک شما اونارو خیلی بزرگشون کردی اونا هیچکس شما نیستن خودت و همسرت برای دختر گلت کافی هستی ...

بزرگ نکردم واقعا خیلی جنگیدم اما هروقت میریم با دل شکسته برمیگردم و الان که باردارم حساس تر شدم تک تک رفتاراشون یادم میاد

من قسم خوردم دخترمو طوری بزرگ کنم تربیت کنم اینده خوب براش بسازم ک صدتا پسر فدای ی تارموش بشه بفهمن جنسیت مهم نیست

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

بله عزیزم انشالله خدا بهم صبر بده

انشالله گلم 

خودتو ازشون دور کن فقط همین توصیه رو بهت دارم

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

رفتار هاشون عوض نمیشه، پشیمون هم نمیشناین بلایی که خانواده پدرم سر مامان من دراوردن چون دو تا دختر د ...

اره دقیقا گاهی میگم یعنی چشمشون به دخترشون نمیفته که بخاطر بچه اینقد دوا درمون میکنه اینقد دکتر و سونو و عمل 

ولی خدا به پسرش یه بچه دسته گل داده؟میگم یعنی نمیتونن حتی ذره ای دلشونو صاف کنن خدا بهشون نگاه کنه