سلام من رشت هستم، حمیدیان داخل شهره و فاصله زیادی با مرکز نداره تقریبا، اما محله خوبی نیست هر خلافی اونجا هست از هر نوعی مخصوصا اگر بچه داری اصلا نرو جای مناسبی نیست اصلا ، خیلیا میرن زندگی میکنن اما اگه شما محیط براتون مهمه نرید اونجا،میخوایید بخرید یا اجاره کنید؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
[QUOTE=381325526]من غریبمـ از ی شهر دیگ ام عزیزم بچ اره داریم ی دختر ۱۵ ماههه ن بابا برای رهن کرا ...[/QUOTEبا این قیمت سمت دیانتی بگردید، مسکن مهر هم خوبه امکان داره پیدا شه
گفتن دیانـتی هم نرو ن حمیدیان ن اینجاواقعا باای قیمت در حد۵٠ متر نمیشه پیدا کرد😐
نه دیانتی خوبه، از حمیدیان خیلی بهتره، محله ی بدی نیست نگران نباش منی دارم بهت میگم که خیلی رو این موضوعات حساسم. دیانتی از سمت مجتمع الغدیر به سمت میدان کودو و ارشاد جای خوبیه