سلام من رشت هستم، حمیدیان داخل شهره و فاصله زیادی با مرکز نداره تقریبا، اما محله خوبی نیست هر خلافی اونجا هست از هر نوعی مخصوصا اگر بچه داری اصلا نرو جای مناسبی نیست اصلا ، خیلیا میرن زندگی میکنن اما اگه شما محیط براتون مهمه نرید اونجا،میخوایید بخرید یا اجاره کنید؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=381325526]من غریبمـ از ی شهر دیگ ام عزیزم بچ اره داریم ی دختر ۱۵ ماههه ن بابا برای رهن کرا ...[/QUOTEبا این قیمت سمت دیانتی بگردید، مسکن مهر هم خوبه امکان داره پیدا شه
گفتن دیانـتی هم نرو ن حمیدیان ن اینجاواقعا باای قیمت در حد۵٠ متر نمیشه پیدا کرد😐
نه دیانتی خوبه، از حمیدیان خیلی بهتره، محله ی بدی نیست نگران نباش منی دارم بهت میگم که خیلی رو این موضوعات حساسم. دیانتی از سمت مجتمع الغدیر به سمت میدان کودو و ارشاد جای خوبیه