2777
2789
عنوان

حمـیدیان رشت جای بدیه

2075 بازدید | 43 پست

ما پولمـون میرسه اونجا 

ب  هرکی میگم 

میگ نرو خ جای بدیه 

از هر نظر

ماعمـ مال ی شهر دیگ ایمم اطلاع نداریم

مگ چ جور جاییه 

چق با خد رشت مرکز شهر فاصله داره

سلام من رشت هستم، حمیدیان داخل شهره و فاصله زیادی با مرکز نداره تقریبا، اما محله خوبی نیست هر خلافی اونجا هست از هر نوعی  مخصوصا اگر بچه داری اصلا نرو جای مناسبی نیست اصلا ، خیلیا میرن زندگی میکنن اما اگه شما محیط  براتون مهمه نرید اونجا،میخوایید بخرید یا اجاره کنید؟

سلام من رشت هستم، حمیدیان داخل شهره و فاصله زیادی با مرکز نداره تقریبا، اما محله خوبی نیست هر خلافی ...

من غریبمـ از ی شهر دیگ ام عزیزم 

بچ اره داریم ی دختر ۱۵ ماههه 

ن بابا برای رهن کرایه 

رهن۳٠٠ داریم 

نمیدونم کجا رو بگردیم در حد۵٠ متر ولی تمیز مد نظرمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر اجاره میتونی؟ 

میدونی رشت محله هاش یه جوریه که جای خوب بد داره 

مثلا معلم بالاشهره ولی یه جاهایی داره که میرسه به ته شهر😂نمیشه به اسم اعتماد کنی باید ببینی 

مثلا حمیدیانم جای خوب داره

چقدر اجاره میتونی؟ میدونی رشت محله هاش یه جوریه که جای خوب بد داره مثلا معلم بالاشهره ولی یه جاهایی ...

کـمتر بهتر 

میدونی سال اولمـونه 

یکم همه چی جاب جا شده 

نمیدونم بلد نیستم 

ولی

[QUOTE=381325526]من غریبمـ از ی شهر دیگ ام عزیزم بچ اره داریم ی دختر ۱۵ ماههه ن بابا برای رهن کرا ...

گفتن دیانـتی هم نرو ن حمیدیان ن اینجا

واقعا باای قیمت در حد۵٠ متر نمیشه پیدا کرد😐

گفتن دیانـتی هم نرو ن حمیدیان ن اینجاواقعا باای قیمت در حد۵٠ متر نمیشه پیدا کرد😐

نه دیانتی خوبه، از حمیدیان خیلی بهتره، محله ی بدی نیست نگران نباش منی دارم بهت میگم که خیلی رو این موضوعات  حساسم. دیانتی از سمت مجتمع  الغدیر  به سمت  میدان کودو و ارشاد جای خوبیه

دارم گیج میشم صرفا نمیگم فلان جا جای باشع در حد۵٠ متر ولی تمیز باشه مـحلشم حداقل مناسب خانوادع بـ ...

اره عزیزم میدونم چی میگی، معلم جز بالاشهر محسوب میشه و قیمتا بالاست، اما سمت دیانتی ،مسکن مهر خوبه 

اره عزیزم میدونم چی میگی، معلم جز بالاشهر محسوب میشه و قیمتا بالاست، اما سمت دیانتی ،مسکن مهر خوبه

ن بابا بالا شهـر میخام چیکار ی محیط مناسب باشه کافیه 

بعد مسکن مهر ها اب قط میشه درسته؟ 🥺