2777
2789
عنوان

میخوام بچه هارو به پرورشگاه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5974 بازدید | 160 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چ قدر طول میکشه تا ابلاغ بیاد ولی روندش طولانیه اگه ۳ ماه پیش شکایت کرده بودی الان نوبتدادگا ...

ببخشید از امضات میشه بپرسم‌ویژگی این پسر بلاتکلیف چی بوده چن سال بودین نصیحتی پندی..

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

خدا بهت صبربده عزیزم  توانایی هاتو بالا ببر میدونم خیلی خیلی سخته. من اطرافیانم دیدم بادوتا بچه کوچیک‌جدا شدن شرایط مثل تورو داشتن اماالان ک بچه هاش بزرگن  

ای کاش میتونستم کمکت کنم 

چه قلقی حرفایی بهم زده که اگ بگم میگی دیگ هیچی بین شما درست نمیشه

من چمیدونم. همسر شماست، دیگه بعد دو تا بچه باید قلقش دستتون باشه. برای هر کسی فرق داره. غذای خوب؟ خوش اخلاقی، هدیه، سکوت،،تختخوابتون، نحوه رفتار با خانوادش، و …  فکر‌کن ببین چطوری میتونی فضا رو آروم نگه داری

سلام

پدر مادرت چی نمیتونی ازشون کمک بگیری؟

ببین  اول باید به آرامش برسی

راهش اینه همسرت نبین  کنارش باش ولی نبینش 

فقط خودت و بچه ۷ات مهم باشین

مهارت چی بلدی

الان همش مصنوعی ادیت  تولید محتوا ترند هست یاد بگیر از تو خونه میتونی کن کن با تلاشت به درآمد برسی حتی دلاری 

با ناله اینجا تاپیک زدن زندگیت ریختن تو نت هیچی درس نمیشه

افکارت بینشت  تغییر بده مثبت کن تا مسیر زندگیت آدمایی که سر راهت قرار میگیرن  تغییر کنن.

خودکشی و...اصلا انجام نده  به شدن منفی و ویروس واره این کار که  حتی دنیای بعدیت هم گریبانت خواهد گرفت.

پدر مادر همسرت از نوه هاشون نگهداری نمیکنن؟

اگر میکنن بده به اونا تا خودت سرپا کنی بعد بری بچه هارم بگیری دست خودت.

آلن تو سر پا نباشی بچه عاتم  نداری.

فکر خیانت یا...هم اصلا نباش

روحت آسیب می‌بیند و دردسرت چندبرابر میشه.

فقط با تاپیک زدن ناله گلایه خودت دردات بدتر میشه

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
چقدر سخته...الهی مشکلاتت حل بشه...ولی یه سوال...پرورشگاه قبول می کنه؟یا بی سرپرستا رو قبول می کنه؟

ما تو محله مون بچه ها مادرشون طلاق گرفته بود پدره پرستار میگیره برای بچه ها  چون می‌رفته سرکار

پرستار خوابش میبره بچه ها درو باز میکنن میرن بیرون. مردم تحویل پلیس دادن، اونام بردن بهزیستی، دیگه ندادن. گفتن تو صلاحیت نگهداری‌ شو نو نداری. الان چند ساله اونجان

سلام عزیزم 

باید شوهرتو سربه راه کنی

بااین اعصاب خوردو دوتا بچه ی کوچیک و بدون خرجی واقعا باید صبورباشی

ولی یه یا علی بگو واز بازوان علی امیرالمؤمنین مدد بگیر 

به فاطمه ی زهرا متوسل شو 

ما که بی کس نیستیم. برو در خونه ی اهل بیت از فرزندشون امام زمان بخواه سرپرستی بچه هارو به عهده بگیرن. 

ازیه پیامک شروع کن 

مثلا بنویس

آقای خونم از تلاش‌هایی که تا حالا برای زندگی خانوم و بچه هات کردی ممنونم. 

میدونم که چقدر سختی تحمل میکنی

ازت ممنونم وازت میخوام باز با مردونگیهات تکیه گاهم باشی. بهت افتخار میکنم

یا هر جمله ای که اقتداربده

اصلا چیزای منفی نفرست براش

یه مدت روزی دو سه بار اینجوری اقتدار بده و بنویس دلتنگ خونه ای هستم که شما رییسشی. 

الهی تنت سلامت باشه وهمیشه سایه ت رو سر خانوم گل و بچه های نازت باشه

اینطوری اقتداربده

اصلا دعوا نکن بدیهاشو نگو 

اگه کار مثبتی کرد ازش تعریف کن تشکرکن اینطوری خوشش میادو کارای خوبشو بیشتر میکنه

یکم چراغ سبز نشون داد و اذیت نکرد بگو

خانوم خونت دلش برای خونه تنگه. 

کاش میومدی دنبالمون تا زیر سایه ی سلطان زندگیم دسته گلاتو پرورش بدم. 

اصلا بد خودشو و خانوادشون نگو. احترام بزار 

اگه برگشتی هم باز به اقتدار دادنت ادامه بده

بدرقه اش کن

پیشوازش برو 

رختخوابتو اصلا جدا نکن اگه گله ای هم داشتی

تو رختخواب بهش اقتدار بده بعد با یکی دو جمله مختصر بگو ولی توقع نداشتم... مثلا اینجوری فحشم بدی

یا کتکم بزنی

یا........ 

بعد دیگه ادامه نده

خودش شرمنده میشه وقتی ببینه در عین ناراحتی باز به خوبی‌ها ادامه میدی

اگه بتونی دوره ی همسرداری رو از کانال تنها مسیر براش بگیری و بفرستی عالی میشه 

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو گوگل بزنی میاره

از اونجا دوره های خیلی خوبی داره

همسرداری خانومها و آقایون داره که خیلی قیمتش ناچیزه

حتما زندگیتو نجات بده

حیفه بچه هات کوچیکن

سلام عزیزم باید شوهرتو سربه راه کنیبااین اعصاب خوردو دوتا بچه ی کوچیک و بدون خرجی واقعا باید صبورباش ...

کجای کارید هردو بچه ها مریضن از صب التماس کردم پول بزن پوشک بخرم شیر بخرم بلاکم کرد دارم فقط خون گریه میکنم 

تهران😭😭

الان اجاره خونه رم شما باید بدی؟ 

ببین این لج کرده

یه جوری باید بهش پالس مثبت بفرستی

راهشو پیدا کن

مثلا اس بده

تکیه گاهم منتظرتم

یه جمله هایی که هم اقتدار بده بهش و احساس غرور بده و هم احساس مسئولیت 

احساس مالکیت خانواده اش

چرا نميري خونه بابا مامانشزندگي كني ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

چرا نميري خونه بابا مامانشزندگي كني ؟

چرا نميري خونه بابا مامانش زندگي كني ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .