2777
2789

شوهرم هیچ وقت بهم زنگ نمیزنه امروز از صبح دیدم زنگ زد گفت چطوری و احوالمو پرسید گفت میخوای برات خوراکی بخرم بیارم سرکارت منم اینجوری 😳😳 

من احمق هم خوشحال شده بودم لابد از کاراش پشیمونه

دوباره الان هم زنگ زد نگو میخواد دوست مامانش اینا اومدن از تهران اونا رو ببریم رستوران

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

خیلی ناراحتم فقط از من استفاده ابزاری می‌کنه 😔 

تازه هرچی هم میگم بچه ها از مدرسه میان نمیشه بریم میگه نه طوری نیست تنها باشن تا بیایم 

یعنی حاضره به خاطر اونا همه چی رو فدا کنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🫤مث شوهر من

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

وا تو هم محلش نذار یکی دو بار تا ادم شه 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

ب ادم سواستفاده گر رو نده بگو من خستم بچهام نمیشه تنها باشن من میمونم خونه شما با دوستاتون برید بیرو ...

بر خلاف همیشه که می‌خوام به حرفش گوش بدم گفتم نه من نمیتونم بیام خودت برو 

البته می‌دونم تا چند روز باید اخلاق گندشو تحمل کنم  

یعنی میخواد به خاطر مامانش دوست مامانشو مهمون کنه؟ خب تو نرو تو مهمونیشون شرکت نکن چه کاریه آخه؟

آره دیگه میگه ببریمشون رستوران 

کلا انتظار نداره من بهش بگم نه کلا باید همیشه بگم چشم

بر خلاف همیشه که می‌خوام به حرفش گوش بدم گفتم نه من نمیتونم بیام خودت برو البته می‌دونم تا چند روز ب ...

بهش رو نده اصلا از ادمای اینجوری متنفرم  

سعی کن تایمتو برای خودتو بچهات بزاری دوست مادر شوهرت ارتباطی ب شما نداره که از زندگی و پولتون بزنید