2777
2789
عنوان

شوهرم هر وقت کاری باهام داره مهربون میشه 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 27 پست
خوب برو چی می شه. حساب کردنش هم به عهده شوهرته. تو چرا فکرشو می کنی. من باشم می رم

عزیزم کلا مسائل مالی رو میندازه رو دوش من ما هم الان کلی قسط داریم چرا باید کسی که هیچ حسابی باهاش نداریم مهمون کنیم بعدم من از این ناراحتم که فقط امروز که میخواد این کارو کنه مهربون شده

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

بهش رو نده اصلا از ادمای اینجوری متنفرم سعی کن تایمتو برای خودتو بچهات بزاری دوست مادر شوهرت ارتباط ...

خیلی از دستش ناراحتم الان سرکارم تپش قلب گرفتم 

آره واقعا به ما چه آخه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دیگه میگه ببریمشون رستوران کلا انتظار نداره من بهش بگم نه کلا باید همیشه بگم چشم

آخه ربطش به شما چیه؟ دوست مادرشوهرت کجای زندگی شماست که شوهرت میخواد ازش پذیرایی کنه؟

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه ربطش به شما چیه؟ دوست مادرشوهرت کجای زندگی شماست که شوهرت میخواد ازش پذیرایی کنه؟

همیشه همینه به خاطر خوش آمد بقیه حاضره ما رو قربونی هم بکنه

خیلی از دستش ناراحتم الان سرکارم تپش قلب گرفتم آره واقعا به ما چه آخه

بهش فکر نکن اصلا همون پول خرج خودت کنی یا بچهات ارزشش بیشتره الان اقوامم دیگه رفت و امد ندارن چ برسه ب دوست مادر کلا همه نهایت با خانواده خودشون پ همسرشون(پدر،مادر یاخواهر،برادری)رفت و امد دارن فقط 

شوهر منم وقتی میره سر کارشون تو باغی که با داداشاش شریکه وقتی برمیگرده اگه من یچیزی بگم میگه مگه چیکار میکنی تو خونه خنک یا گرم و نرم نشستی بعد من با دوتا بچه همش در حال بدو بدو هستم 

بهش فکر نکن اصلا همون پول خرج خودت کنی یا بچهات ارزشش بیشتره الان اقوامم دیگه رفت و امد ندارن چ برسه ...

همینو بگو آخه به من چه 

هروقت بریم با بابا ایناش رستورانی جایی باید ما حساب کنیم آخه همیشه ؟هیچ کاری واسه ما نکردن همش طلبکار 

بعد تازه باید جور دوستاشون رو هم بکشم 

بهش فکر نکن اصلا همون پول خرج خودت کنی یا بچهات ارزشش بیشتره الان اقوامم دیگه رفت و امد ندارن چ برسه ...

دقیقا شوهر منم تا نمیرفتم سرکار می‌گفت بی عرضه ای و همش خوابی الآنم یه جور دیگه اذیتم می‌کنه 

خدا بهت صبر بده. اگه نمیتونی رفتارای زشتش رو به روش بیاری باید سعی کنی بیخیال باشی

خب بگو خودت برو جالبیش اینه تازه میخواد منم ببره

خب بگو خودت برو جالبیش اینه تازه میخواد منم ببره

خب تو ویترین زندگیشی باید باهاش باشی. نباشی که ی جای کار میلنگه جلو غریبه ها. مادرشوهرت هم میخواد پز پسر و عروسشو بده

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب تو ویترین زندگیشی باید باهاش باشی. نباشی که ی جای کار میلنگه جلو غریبه ها. مادرشوهرت هم میخواد پز ...

آره عزیزم دقیقا درست گفتی فقط منو برای همین مواقع میخواد وگرنه همیشه بدترین رفتار رو داره باهام حتی مامانش فقط یک بار بهم گفت مهتاب جون و عزیزم اونم جلوی این ها بود