2777
2789
عنوان

بین دوراهی گیرکردم چی کارکنم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 18 پست

ای بابا ..خب به شوهرت بگو تو منو اینجوری شناختی تو توقع نداری اگه جایی کارت گیر کرد من کمکت کنم ، من اگه موقع سختی به خواهرم که از پوست و استخون خودمه کمک نکنم چجوری بیام به تو کمک کنم در آینده 

پدرمادرم فوت شدن 

ببخشید خدارحمتشون کنه اگه برادریا خواهر دیگه ای نداشته باشی اون چشمش به تو هستش یه جوری ک شوهرت نفهمه یکمی شو بفروش بش بده دلم واسش سوخت 

(میشه برااینکه خدایه نی نی تودلم بزاره صلوات بفرستین)اللهم صل علی محمدوآل محمد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب شوهرت بگو اگه خدایی نکرده تو به جای اون اینطوری شده بودی از بقیه انتظار نداشتی ..اونطوری زجر میکشیدی و من دنبال پول باشمو خواهرم بم کمک نکنه ...همیشه خودتونو جای طرف مقابل بزارین ..شوهرتون چ دل سنگه بیچاره سوخته خب داره زجر میکشه چی میشه یه کمکی بش بکنی ثواب داره ب خدا 

ب شوهرت بگو اگه خدایی نکرده تو به جای اون اینطوری شده بودی از بقیه انتظار نداشتی ..اونطوری زجر میکشی ...

البته خب اگه طرفی ک سوخته آدم بدی نباشه ..شاید آدم بدیه واس این شوهرت نمخواد کمکش کنی آره ؟؟؟؟