2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی استرس،دارم

161 بازدید | 8 پست

دوستان خیلی استرس دارم تو رو خدا واسم دعا کنید 

پای عشق و آبرو هست 

مجردم ...نمیتونم عشقمو فراموش کنم میترسم آبروم بره تو ارتباط باهاش لطفا نصیحت نکنید فقط دعام کنید ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی مدت بودیم جدا شدیم الان دوباره داره شروع میشه

سلام عزیزم.اگه انقد استرس بهت وارد میشه فراموشی بهترین راهه چون رابطه باید آرامش داشته باشه😔

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

انشاا.... هرچی که به خیر و صلاح زندگیته واست پیش بیاد

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜

صبم گفتم برا منم دعاا کنید بشم ننه بچه های عشقم😆😆😆😆

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد
ایشالا

فدا مدات😍 برسی به همه آرزوهات😍

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد