2777
2789

من رفتم دکتر برای لمینت 

بعد دکتر هر دقیقه میگه فلان دندونت پوسیده هست باید درست کنی 

البته من عکس دندون نگرفتم 

دندونمم سیاه نیست ک بگی سیاه یا زرد هست ک علائم داشته باشه 

بعد نصف دندون جلوم تراشید و ترمیم کرد 

و اون یکی دندون جلوم یکم تراشید ولی ترمیم نکرد احتمالا بگه باید پولش بدی باز

من قبلا دندونم درد نمی‌کرد الان درد می‌کنه بهش میگم چرا میگه دو سه هفته طول می‌کشه خوب بشه 

بعد من میترسم دندونم سالم بوده باشه و این الکی گفته پوسیده هست

ایا میشه دکتر بدون اینکه عکس داشته باشه از دندونم

دندونم رو بتراشه؟

اولين بار بود ميرفتي پيشش؟ منم تجربه ش رو دارم كه دوستم دندونپزشكش رو معرفي كرد بهم كلي هم تعريف كرد ...

اره اولین بار بود 

خیلی بدن دندون پزشک ها حلالش نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بدون عکسم میشه فهمید

منم بعضی از دندونای پوسیدم قبل اینکه درستشون کنم درد نداشتن بعد ک برام پر کرد شروع کرده به درد گرفتن

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

عزیزم برو یه opg بگیر به یه دکتر دیگه نشون بده 

فقط در صورتی می‌تونه بدون عکس بتراشه که پوسیدگی کاملا مشهود دیده بشه و سطحی باسه

و تازه دکترای درست حسابی امکان نداره بدون opg درمان رو شروع کنن

همچون ماه الهام بخش باش، حتی زمانی که کامل نیستی🌛
اره اولین بار بود خیلی بدن دندون پزشک ها حلالش نمیکنم

ديگه نرو اونجا 

كاري كه من كردم

من يه دندونپزشك خوب داشتم كه چون ضروري نمي دونست و دنبال پول هم نبود گفت نميكنم اينكارو (كار زيبايي بود) منه خرم رفتم پيش اين يكي بعد برگشتم پيش دكتر خودم گفتم من كه اول و آخر اينكارو ميكنم حداقل شما برام انجام بده كه گير اين دكتراي عوضي نيفتم و انجام داد

خيلي هم تعجب كرد چرا مرتيكه دندون سالم رو تراشيده؟ 

میتونم بهش بگم ازش شکایت کنم ؟

من زیاد اطلاعاتی درباره شکایت از دندانپزشک ندارم راستش

اما چیزی که مهمه دندونت هست 

بلایی که سر خودم اومد سر شما نیاد

اول باید نظر دکتر دیگه ای رو بدونی

چون دندون زیر لمینیت و کامپوزیت به مرور  از بین می‌ره 

اگه زیر ساختش اصولی نباشه 

همچون ماه الهام بخش باش، حتی زمانی که کامل نیستی🌛

منم دندونم اصلا نه ظاهرش خراب بود نه درد میکرد دکتر بهم گفت رسیده ب عصب چون خیلی برام عجیب بود هفت تا دکتر نشون دادم همه شون همین و گفتن آخرش رفتم عصب کشی کردم

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU