2821
2789
عنوان

ماه عسل

137 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها خوبین....من اسفند بدون هیچ مراسمی اومدم سر خونه زندگیم...جشن عقدم توی تالار خوبی گرفتم و لباس عروس پوشیدم و اتلیه رفتم و فیلمبرداری داشتیم  و دیگ عروسی نگرفتیم...حالا الانم ماه عسل نرفتیم دلم یه طوریه انگار بخاطر اینکه همینطوری اومدم سر خونه زندگیم..کسی دیگه ای شبیه من با این شرایط مشابه بوده اینجا؟الان ناراحت نیستین ؟

خب جشن عقد مفصل گرفتی.چرا میگی بدون هیچ مراسمی...

ما ایرانی ها عادت کردیم ۱۰مدل جشن بگیریم.بعد بیایم سرخونه زندگیمون...وگرنه همه جای دنیا فقط یه جشن میگیرن

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میدونی بیشتر از اینکه ماه عسل نرفتم ناراحتم🥲

خب با همسرت مطرح کن.یه مسافرت معمولی چند روزه برید...بنظرم هر کاری که خوشحالت میکنه.در حد کم هم شده انجام بده...

یکی از دوستام عقد عروسی مفصل گرفت.حتی یسال بعد عروسیش دوباره رفت ارایشگاه برای پیش فیلمش.هزارمدل خرج اضافه تراشید....اونوقت یه ماه عسل معمولی نرفت...اینقدر که بریز بپاش الکی کرده.همسرش حاضر نیست.یه مسافرت معمولی برن...همش  میگه

اگه بریم فلان جا.همسرم سوغاتی میلیونی برمیداره....اینطوری هم بد...خودش هم ناراحته.تا حالا یه سفر نرفتن...۸سال ازدواج کردن،،هر دوهم شاغل...

خب با همسرت مطرح کن.یه مسافرت معمولی چند روزه برید...بنظرم هر کاری که خوشحالت میکنه.در حد کم هم شده ...

ما تو دوران عقدمون مسافرت ۲_۳ باری رفتیم همسرم الان میگه ما ک قبلا سفر رفتیم بیا ایندفعه با پدرو مادرت بریم حالا نمیدونم اینکه با پدرو مادرم بریم درسته یا نه

ما تو دوران عقدمون مسافرت ۲_۳ باری رفتیم همسرم الان میگه ما ک قبلا سفر رفتیم بیا ایندفعه با پدرو ماد ...

خب بد نمیگه که

...البته خودت ببین خانواده ات ادم سفر هستن یا نه...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز