2821
2789
عنوان

شوهرم کارگاه واس خودشه بعد

164 بازدید | 10 پست

هروقت من کار دارم بچه رو میسپارم بهش نیم ساعت هی غر میزنه ک تز کار افتادم ال و بل 

حالا خودش صیحا ساعت ده تا ه میره سرکار

شما باشید چیزی نمیکید؟

من خیلی دست تنهام دخترم نه ماهشه حتی ارایشگاهم نمیتونم برم 

مامان یه دخمل گوگولی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب اگه صبحا نره سرکار چیکارکنه.اون میره سرکار توهم تو خونه . الا بلا صبح باید بری ارایشگاه بعدازظهر ...

نه متوجه نشدی چی گفتم

مامان یه دخمل گوگولی

خب تمرکزش بهم میریزه و نمیتونه کارکنه.

حالا ماهی یه بار بذاری و آرایشگاه بری عیبی نداره ولی اینکه تند تند بذاری پیشش خب از کارش میوفته سعی کن فقط درمواقع ضروری که حتما باید بدون بچه باشی بچه رو بذاری پیشش درغیر اینصورت عادت کن هرجا میری با بچه ات باشی.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خب اگه صبحا نره سرکار چیکارکنه.اون میره سرکار توهم تو خونه . الا بلا صبح باید بری ارایشگاه بعدازظهر ...

میگم صبحا دیر میره سرکار ولی اگ واس من نیم ساعت کاری کنه همش قیافه میگیره

مامان یه دخمل گوگولی
خب تمرکزش بهم میریزه و نمیتونه کارکنه.حالا ماهی یه بار بذاری و آرایشگاه بری عیبی نداره ولی اینکه تند ...

دقیقا من فقط از عید یک بار بچه رو پیشش گذاشتم اونم یک ساعت 

مامان یه دخمل گوگولی
دقیقا من فقط از عید یک بار بچه رو پیشش گذاشتم اونم یک ساعت

خب باهاش آروم صحبت کن بگو من که جز تو کسی رو ندارم این بچه رو نگه داره و از طرفی نیاز دارم برم آرایشگاه هرروز که نمیرم ماهی یه بار یه ساعت نگه دار.

حتما قبلش هم باهاش هماهنگ کن بگو فردا میخوام برم آرایشگاه تا برنامه ریزی کنه.

خب باهاش آروم صحبت کن بگو من که جز تو کسی رو ندارم این بچه رو نگه داره و از طرفی نیاز دارم برم آرایش ...

تو درست میگی دردم اینه چرا زورش  میاد واس من کاری کنه چرا واس خوابیدن و مهمونی رفتن اگه از کارش بزنه چیزی نمیکه

مامان یه دخمل گوگولی
تو درست میگی دردم اینه چرا زورش میاد واس من کاری کنه چرا واس خوابیدن و مهمونی رفتن اگه از کارش بزنه ...

شاید هنوز عادت نکرده که به بچه داشتن و اینکه باید برای بچه وقت بذاره.

وقتی از سرکار میاد و بچه خوابید درمورد اتفاقات روز که صحبت میکنین شما هم از کارها و زحماتی که میکشید صحبت کنین تا بدونه تو خونه داری تلاش میکنی و کارهات بیشتر شده البته همه اینها با لحن آرومی و ناز و عشوه باشه نه با طلبکاری.

و توی حرفات از نیاز هات صحبت کن اونم خیلی کوتاه و ازش بگذره مطمئن باش قبل خواب به حرفات فکر میکنه و کم کم اثرش رو میبینی ان شاءالله. 

2825
2823
2791
2779
2792